Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Edebiyat » Yazılar » ~~cevap ver sevdigim~~

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
Esram
forumun şekeri

Üye no: 1,710
Başlık: 0

Şehir: caqrımıN yani bugunumuN yarınımıN saH damarımıN yüreGiniN en derinLeRindeN bi yerdeN
582 Aşk puanı

Mesaj~~cevap ver sevdigim~~

Tükenmiş ve yorgun düşmüşken yüreğim; aşkın,sevginin varlığına inanmazken ve tam da bırakmışken kendimi, yine kendi kendime oluşturduğum buzdan evimde donmaya,sen tuttun ellerimden aniden çıkıp ortaya.
Ellerinin sıcaklığıyla dokundun yüreğime,ısıttın ruhumu,buzdan evimi yok edip güneşi görmemi sağladın varlığınla.Ve bunları öyle çabuk,öyle hızlı yaptın ki dur demek istesem de durduramadım heyecanımı.
Korkularım devamlı gelip giderken,beynim “acı çekeceksin inanma” derken; yüreğimin esiri olduğumu fark ediyorum.
Yüreğinin gitgide doldurduğunu hissediyorum yüreğimi…
Ve kendimi tutuyorum çoğu zaman,seni seversem kırıp gidebilme ihtimalin korkutuyor beni. Aşkları bırak net aşklarına inanmayan yapım dur diyor; “onu tanımıyorsun,ya önemsemiyorsa seni?Ya onunda dili yalan söylemeyi beceriyor ve geçici gönül eğlendirmelerinden farksızsa gönlündeki yerin?
“Dur!Tut kendini,acı çekme…Geçmişi hatırla,kendine gel!” diyip duruyor sürekli beynim bana…
Gene yastığa koyar koymaz başımı, düşünceler dört bir yandan saldırıyor bana. Senli sorular ama kendime sorabildiğim ve ancak cevabını zamanla alacağım çelişkiler dolduruyor yatağımı…Kendimi tutmamı söyleyen ama hükmedeyen yüreğime…
Sana sormak istediğim ama sorarsam umursanmamaktan korktuğum ve gelgitlerde yaşamamı sağlayan soru(n)lar…
İşte bir gece daha, işte yine sorular yastığımın başucunda bekliyor beni…
………………

Tutar mısın ellerimden yoksa vurur musun sende herkes gibi?
Sana ait olmak isterken sende yakar mısın yüreğimi kor ateşlere atıp, gider misin bakmadan ardına?
Korkularımı yok edebilir ve içine huzur tohumları serpebilir misin yüreğimin söylesene?
Yoksa korkularımı yeniden ve daha fazla mı ortaya çıkaracaksın sende,hayatımdaki her insan gibi sebepsiz?..
Sahiplenmeni isterken beni,sen ne yapacaksın sevgili?
İlgin yok olacak,sevgin yavaş yavaş tükenecek mi mesela?
Asker kıyafetlerinden sıyrıldığın anda;ellerini de çekecek misin ellerimden?
Bir hışımla girdiğin hayatıma,bir hışımla kırıp son umutlarımı, veda mı edeceksin anlayamadan ben olup biteni?
Aldırmayıp duygularıma, yakacak mısın beni, korlara atıp sebepsiz?...

Korkularımı yok mu edeceksin yoksa körükleyecek misin sevdiğim söylesene?

Düşün..
Ve…
Söyle…

Eğer öylesine başladığın bir gönül eğlendirme ise yüreğindeki yerim;daha fazla yerleşmeden benliğime, sensizliğinle bırak beni…

Eski yaşantısına dönsün ruhum düşünmeden hiçbir şeyi…
Güvensizliklerini toplayıp,buzdan evimin tam ortasında hayallerimi yakayım ısınmak için.
Ve…
Gitgide buza dönsün yeniden yüreğim…
Ellerinle ısıttığın ellerim kalemimin peşine düşsün yine ve tek başına…
Sen günübirlik düşündüğün sevdamı yollarda yarım bırakmışken ben yine inanmadığım sevda öykülerini aktarayım durmadan…
Cevap ver sevdiğim..
Var mısın,yok musun yanımda?
Kalacak mısın yoksa gidecek mi cevap ver bana?
(((alıntı)))
Çevrimdışı 12 Arl 2007 03:39 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Edebiyat » Yazılar » ~~cevap ver sevdigim~~ 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Artık Herkesin Bir mSn Botu Olacak [O... SerJan Msn | Icq | Yahoo messenger 5
27 Kas 2006 10:18 pm 
Yeni mesaj yok Geceye... (. ÖzLedimm Be Sevdigim... YiTik`MaVi Aşka ve Sevgiye Dair 11
17 Ekm 2007 07:43 pm 
Yeni mesaj yok Seni Sevdigim icin ÖzurdiLerim... YiTik`MaVi Yazılar 19
10 Eyl 2007 04:22 pm 
Yeni mesaj yok Sevdigim uzak durma.. Al canim senin ... yakijikli Videolar 2
19 Oca 2008 01:45 pm 
Yeni mesaj yok HAZIR CEVAP :D :D KaLpsiZ Fıkralar 12
16 Haz 2007 02:49 pm 

eXTReMe Tracker