Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Program Download » Resimli Program Anlatımı » CuteFtp ile Upload (Adım Adım Resimli Anlatım)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
barı$
a$k beni sevmedi...

no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 212

15608 Aşk puanı

MesajCuteFtp ile Upload (Adım Adım Resimli Anlatım)

CuteFtp programı ile host'unuza dosya gönderebilir , değişiklikler yapabilirsiniz..Programı kurduktan sonra açıyoruz..Eğer demo sürüm kullanıyorsanız karşınıza bir uyarı gelcek bunu "continue" diyerek geçiyoruz..

Resim - 1

Uyarıları geçtikten sonra resimdeki gibi karşınıza "Site Manager" gelecek..Gerekli bilgileri yazıyor ve "connect" diyoruz.

NOT: Eğer başka bir site ekliyecek iseniz New diyerek ekleyebilirsiniz..

Resim -2

Sitemize giriş yaptık..Şimdide dosya transfer edelim..

Resim -3

Dosya transfer etmek için sürükle ve bırak yöntemini kullanıyoruz..Hangi dosyayı hangi klasöre atmak istiyorsak dosyayı klasörün üstüne doru sürükleyip bırakıyoruz..Eğer dosyayı bulunduğunuz dizine atıcak iseniz sayfanın boş bir kısımına sürükleyip bırakın..Transfer işlemi başlayınca alt kısımda transfer bilgileri çıkıyor..

İyi Günler..

Alıntıdır!

Çevrimdışı 11 Ağu 2007 10:10 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

tşkler bilgi için işime yarar bunlar benim ;)
11 Ağu 2007 11:46 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Program Download » Resimli Program Anlatımı » CuteFtp ile Upload (Adım Adım Resimli Anlatım) 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: imageshack.us'a Resim nasıl yüklenir.... DeLta_x Resimli Program Anlatımı 2
Misafir

14 Eyl 2007 07:55 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Series 60 Theme Studio İle Tema Yapım... EviL Logo & Tema 2
31 Arl 2006 07:15 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Resimli Real Draw Anlatımı (resimli ş... barı$ Sesler ve Renkler 0
21 Mar 2007 11:37 am 
Yeni mesaj yok Önemli: Sesler ve Renkler bölümü için Slide S... barı$ Sesler ve Renkler 2
16 Ağu 2007 08:13 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Resimli Real Draw Anlatımı (sesler ve... barı$ Resimli Şarkılar 2
28 Nis 2007 10:33 pm 

eXTReMe Tracker