Arkadaslar Vallahi nedesem ßoş adamlar Tek forvet oynuyor Zlatan İbrahimovic SAdece sizin bunu izlemenizi ve fener maçı bu akşam neolur yorumlarınızı bekliyorum
Tabi ßide adriano var ama onuı koymak ßile istemiyorum düşünerek yorum bekliyorum ama alttaki klibi bi izleyin bence bu aksam fenere karsı bu adam forvette çünkü
Üye no: 1,515 Mesaj: 342
Başlık: 0
1 Aşk puanı
Beşinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde daha önce gruptan çıkma başarısı gösteremeyen Fenerbahçe bu akşam Inter Milan'ı konuk edecek.
Sarı-lacivertlilerde hazır olmayan Stephen Appiah ve kaleci Serdar Kulbilge forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Tümer'in durumu belirsiz, Deniz ise oynayacak durumda.
Fenerbahçe'nin Inter karşısına Volkan Demirel, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Vederson, Alex, Kezman 11'i ile çıkması bekleniyor.
Inter'de kart cezalıları Julio Cruz, Ivan Cordoba, Nicolas Burdisso ve Maicon ile sakatlıkları bulunan Patrick Vieira, Christian Chivu ve Marco Materazzi forma giymeyecek.
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında İtalyan ekipleriyle yaptığı 11 karşılaşmanın sadece ikisini kazandı. İtalyan rakiplerine dokuz kez yenilen Fenerbahçe, Inter ile hiç karşılaşmadı.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek.
G Grubu'ndaki diğer maçta Hollanda şampiyonu PSV Eindhoven, Rusya şampiyonu CSKA Moskova'yı konuk edecek.
Gönlümuz seninle fenerbahcem bu aksamki macida ins biz alcagizz
Üye no: 1,515 Mesaj: 342
Başlık: 0
1 Aşk puanı
X_Ez_Ra_X demiş ki:
ELa_GöZLüM demiş ki:
X_Ez_Ra_X demiş ki:
ooo desene bu aksam eqlenceLi bi qece oLucak benim için
hade bakaLım boL sans fenere interin zaten sansa ihtiyacı yokta
Ask olsun ezra demek eglenceli gece olcakk fener yenilirse gobekte atarsin sen simdii ))))
qormek istermisin o anki halimi hayırlısı diorum ben eLa qozLum ))
olur canim macdan sonra gorusuruzz )) varmisin kesin sen cimbomlusun bu kadar fenerbahceyi cekmiyen bir taraftar GS de var :ayse allahim yolarini acik etsin inss aminnnnnnnnnnn bol sanslar kanaryalarima