İstanbul’daki ilk maçta rakibini 3-2 yenen Fenerbahçe, bugün galip gelmesi veya berabere kalması durumunda tur atlayacak. Sarı-lacivertliler, ayrıca 3-2’nin üstündeki tek farklı yenilgilerde de turu geçecek. Sevilla ise Fenerbahçe karşısında alacağı 1-0, 2-1 veya 2 farklı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. Karşılaşma, 3-2 Sevilla’nın üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek.
SEVİLLA AİLECEK SALDIRACAK
Sevilla'nın Teknik Direktörü Manolo Jimenez maç için çok iddialı konuştu. Jimenez, "Fenerbahçe ilk maçın skorundan dolayı favori ama kendimizi onlardan daha düşük görmüyoruz" dedi.
Jimenez, "Karşımızda bizim gibi turu geçmek isteyen bir takım olacağını bilerek, aklımızı kullanarak oynayacağız. Taraftarımızın coşkusu, ikinci bir silahımız olabilir. Arkamızda kalemizin ve maçı riske atamayacağımızın bilinciyle ileriye dönük, hep birlikte saldırmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.
FENER OFANSİF OYNAYACAK
Zico, "Top bizdeyken ofansif olacağız. Rakibi ne kadar oynatıp oynatmayacağınız önemli. Sevilla'nın sahasında oynama avantajı var ve kaliteli futbolculara sahip. Küçük de olsa bir avantajı var. Sevilla geçen sene dünyanın en iyi takımı seçildi" değerlendirmesinde bulundu.
Üye no: 2 Mesaj: 6475
Başlık: 186
14380 Aşk puanı
içimdeki gs lilik başarılar dilememe engel. istemiyorum başarılı olmasını fenerin, inşallah 10 tane yer içimden bu geçiyor:) ama istatistikler fenerden yana
Üye no: 825 Mesaj: 8039
Başlık: 9
8575 Aşk puanı
nelsss demiş ki:
pis qs liler yenildinizde bize hiç sesiniz çıkmadı yenseydiniz marş dinlerdik burda ehuuu neyse.... )
her zaman tek qeçmişimdir seny özLem abLa (=
nse..
Fener maçına döncek oLursak Fenerbahçe son zamanLarda çok kötü top oynamaya başLadı..ßu maçta iyi oLsa biLe nasıL oLur kestirmek qüç ama turu qeçemicez qbi qeLio..HayırLısı..
Umarım B.Leverkusen-6S maçındaki qbi skorLa karşıLaşmayız..
Üye no: 9,708 Mesaj: 341
Başlık: 11
4791 Aşk puanı
barı$ demiş ki:
içimdeki gs lilik başarılar dilememe engel. istemiyorum başarılı olmasını fenerin, inşallah 10 tane yer içimden bu geçiyor:) ama istatistikler fenerden yana
Helal Barış
Diyecek Bir Sözüm Yoktur Benim de Barış Arkadaş Demiş Gerekeni Zaten.. 10 Yersiniz İNŞALLAAHHHHHHH