Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Yaşam » İtiraf Ediyorum » Herkes Duysun !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
alwaysyour
Bizden biri

Üye no: 1,362
Başlık: 0

6 Aşk puanı

MesajHerkes Duysun !

Hayatımda En Çok 3 Şeyi Çok Sevdim
Ve
Hayatımın Sonuna Kadar Da Çok Seveceğime İnanıyorum
Yemin Ederim

1.

Bana canımdan kanımdan öte her anımda yanımda olan bitanem sırdaşım kankam ne denilirse artık kardeşim can dostum HÜLYA’mı çok seviyorum onun için canımı veririm yıllardır kahrımı çekti iyi günümde de kötü günümde de her zaman benimleydi ne zorluklar geçirdik ama yine de beni bırakmadı ki bende onu hiç bi zaman bırakmayacağım bu güne kadar sana olan hatalarım için özür dilerim Canım Dostum Hülya’m Seni Çok Seviyorum Allah’ım seni benden ayırmasın (amin)

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
Kayıt olmak için BURAYA
yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

2.

Hayatımda bu zamana kadar bi çok beraberlik yaptım sevdiğim de oldu ama sevilmedim hak ettiğim kadar belki de ben de vardı hata seveni sevemedim bilmiyorum ama öncesine bi çizgi çektim ve hayatımda bi ilk yaptım ondan teklif almam gerekirken ben gittim ona duygularımı söledim pişman değilim hiç bi şekilde ben söledim diye de utanmıyorum açıklıyorum pek çok kız yapmaz bunu ama belki ucunda kaybetmek de vardı ben her şeyi göze aldım söledim çünkü ondan çok hoşlanmıştım ya olucaktı benim için yada olacaktı o da benim hakkımda zerre kadar bişi düşünmüyodu beraberlik için aklının ucundan dahi geçmemiş bi insandım ona göre 11.02.07 den beri beraberiz eğer yanılmıyosam ki yanılmadığımı düşünüyorum o da beni seviyo ben onu deliler gibi seviyorum çünkü ben ona aşık oldum bana değer vermesi benimle ilgilenmesi ne bilim her şeyi ile beni çok mutlu ediyo allah’dan tek dileğim benim hayatımı onunla birleştirsin (amin) çünkü ben onu çok seviyorum hepsinden çok sevdim onu hayatımın en güzel beraberliği o oldu benim için şimdi herkesin huzurunda sölüyorum ben ona aşığım ben
SERKAN'I ÇOK SEVİYORUM:$

Kayıt olmak için BURAYA

Kayıt olmak için BURAYA

Bu da benim AŞKIM (MAYMUNUM ) HERŞEYİM Allah da sizlere böle aşk sevgili nasip etsin inşallah (amin)

3.

Bu da biraz garip gelebilir size ama tek tuktum son isteğim ne olur benim de bi tane olsun aglioo çok seviyorum napim sevilmez mi ama ya baksanıza

Kayıt olmak için BURAYA

Gizli 24 Eyl 2007 03:40 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
aleww
Bizden biri

varlığınla ayaktayım...
Üye no: 1,413
Başlık: 12

2387 Aşk puanı

çok güzel bi itiraftı bu alwaysyour...bizimle paylaştığın için çok saol.zevkle okudum yazdıklarını..Allah mesud etsin inş. duaların kabul olsun..
Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:44 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
SuMRu
Miss Bırakma Kraliçe

Üye no: 77

0 Aşk puanı

son resımdekıne bayıldım bende ıstıomm mutlu

umarım allah hepsınıde sana bagıslar cnm gülüo
Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:44 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Havva
Bizden biri

Üye no: 773

1600 Aşk puanı

Insallah tüm dualarin kabul olur canim gülüo
Enistemiz yakisikliymis Allah sizi ömür boyu mutlu etsin gülüo
Ve dost cok önemlidir bi dogru dost bin sahtelerinden iyidir gülüo benimde var öyle bi arkadasim birtanem canim cigerim(Yo$hi) o yüzden dediklerini anliyorum..cok güzel bi his öyle birisinin olmasi bence...ne sen onu birak ne o seni biraksin gülüo hep haberdar olun birbirinizden gülüo
Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:45 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
alwaysyour
Bizden biri

6 Aşk puanı

Hep beraber mutlu olalım inş enişteye göz yok dil çıkar dermişim kızlar allah size de versin en kısa zamanda inş çok sevilin inş :melek
Gizli 24 Eyl 2007 03:47 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Havva
Bizden biri

Üye no: 773

1600 Aşk puanı

ehehe yok gözümüz falan ama güler yüzlü gülüo o yüzden sana uyacagini daha dogrusu mutlu bi beraberlik süreceginizi inaniyorum gülüo
Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
teffo
bölüm yetkilisi

KayıpLarda..!
Üye no: 825
Başlık: 9

8575 Aşk puanı

aLLah seni sevdikLerinden ayırmasın we sevdiqinLede mutLu mesut etsin gülüo
Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
alwaysyour
Bizden biri

6 Aşk puanı

X_Te_Fo_X demiş ki:
aLLah seni sevdikLerinden ayırmasın we sevdiqinLede mutLu mesut etsin gülüo

tşk seni de inş daha doğrusu hepinizi gülüo
Gizli 24 Eyl 2007 03:50 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
s4c3s9a5
Bizden biri

Üye no: 2,102

0 Aşk puanı

AŞKIM HAYATIMIN ANLAMI CANIMDAN ÖTESİN SEN BENİM NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM :sümüklü NE DESEM BOŞ OLUR ŞİMDİ :sümüklü YA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM BENDE SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM (tabi bu arada serkanıda sevdim aramıza hoşgeldi serkanda oda seni çok seviyor emin olabilirsein sevmezse zaten okadar fedakarlık yapmaz ve seni düşünmez bunu en iyi ben ve sen biliyosun başkası değil) ( allah banada böyle bir sevgi aşk nasip eder inşallah gülüo ) SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN SEN BİTANESİN DÜNYADA EŞİN BENZERİN YOK İYİKİ VARSIN İYİKİ TANIMIŞIN SENİ İYİKİ HAYATIMDASIN :sümüklü UMARIM BİGÜN KÖPEĞİNDE OLUR OZAMAN DÜNYADA SENDEN MUTLUSU OLMAZ İŞTE UMARIM DİLEKLERİN İSTEKLERİN HEPSİ BİRER BİRER YERİNE GELİR İNŞALLAH (AMİN)

SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEM

Çevrimdışı 24 Eyl 2007 03:50 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
alwaysyour
Bizden biri

6 Aşk puanı

s4c3s9a5 demiş ki:
AŞKIM HAYATIMIN ANLAMI CANIMDAN ÖTESİN SEN BENİM NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM :sümüklü NE DESEM BOŞ OLUR ŞİMDİ :sümüklü YA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM BENDE SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM (tabi bu arada serkanıda sevdim aramıza hoşgeldi serkanda oda seni çok seviyor emin olabilirsein sevmezse zaten okadar fedakarlık yapmaz ve seni düşünmez bunu en iyi ben ve sen biliyosun başkası değil) ( allah banada böyle bir sevgi aşk nasip eder inşallah gülüo ) SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN SEN BİTANESİN DÜNYADA EŞİN BENZERİN YOK İYİKİ VARSIN İYİKİ TANIMIŞIN SENİ İYİKİ HAYATIMDASIN :sümüklü UMARIM BİGÜN KÖPEĞİNDE OLUR OZAMAN DÜNYADA SENDEN MUTLUSU OLMAZ İŞTE UMARIM DİLEKLERİN İSTEKLERİN HEPSİ BİRER BİRER YERİNE GELİR İNŞALLAH (AMİN)

SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEM

ağlatıcaksın beni ya :sümüklü neler yazdın öle yanımda olsaydın sana bi sarılsaydım keşke aglioo :sümüklü ben de seni çok seviyorum canım benim hatalarımı affet ben seni gerçekten çok seviorum
Gizli 24 Eyl 2007 03:53 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Yaşam » İtiraf Ediyorum » Herkes Duysun ! 1. sayfa (Toplam 4 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Çocuklar duysun! barı$ Arka Sıradakiler 0
01 Arl 2007 02:46 pm 
Yeni mesaj yok Herkes Hoş GeLdi. ..! seRatoNin Yeni Üyeler 0
23 May 2007 06:57 am 
Yeni mesaj yok İlk Yardım(Herkes Bilmeli) Misafir Sağlık 5
02 Ekm 2007 03:20 pm 
Yeni mesaj yok 14+ 18+ faln yok herkes okusun :))) teffo Fıkralar 27
09 Eyl 2007 11:45 pm 
Yeni mesaj yok niye ben? diyen herkes için. nelsss Öyküler 20
06 Nis 2007 06:31 pm