Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Şans Oyunları » iddaa tahminleri » iddaa tahmin Bölüm Kuralları

Yeni Başlık Gönder   

Yazar Mesaj
NeverLove
a$k beni sevmedi...

no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 185

14266 Aşk puanı

Mesajiddaa tahmin Bölüm Kuralları

Oturduğun yerden para kazanmak istersen buna tıklamalısın
Arkadaşlar bu bölümü açmamızın en temel nedeni. Klasik tahmin sitelerinden sıyrılmak ve usta isimleri burada toplamak.Bu yüzden sadece 4 tane maç yazan ve oranlarını verip oynayın diyen sitelerden olmak istemiyoruz.Bu yüzden tahminlere ne kadar yorum yaparsak o kadar karşılığını görürüz.Şimdi iddaa tahminleri bölümü kurallarını sayalım.

iddaa tahminleri | iddaa yorumları Bölüm Kuralları

• Bölümde her üye kendine ait konu açamaz her gün için konu açılır ve tüm üyeler o başlıktan o güne ait kuponlarını verir. (Not: Mevcut güne ait konu açılmamışsa bizde insanız unutabiliriz. (Örneğin: 10 aralık kuponları buraya gibisinden bi konu açılmamışsa üyeler konuyu açabilirler.)
  • Verilen kuponlarda kuponun toplam oranı belirtilmelidir.
  • Verilen kuponlarda maçların yanında o maça ait oranlar ve kime oynandığı 1*2*0*alt* 2*5 üstü gibi belirtilmelidir.
  • Ne kadar fazla ayrıntılı yorum o kadar kaliteli paylaşımdır.Tamamen yorumsuz kupon mesajları silinir…
  • Birbirlerine ağır kupon yada maç eleştirilerinde kimse bulunamaz.O kişiye ait sorundur.Sadece uygun bir dille bence yanlış yapmışsın çünkü nedeni bu gibisinden cevap yazılabilir.
  • Bu kupon tutacak * tutmazsa kafamı keserim *garanti ama banko tutar gibi başlıklar direk silinecektir.
  • Konuda kullanılan oranlar hangi siteye ait verilmelidir. Örn: iddaa oranları * bahsedeger.com oranları vs.
Örnek iddaa tahmin Konusu

Alıntı:
Konu Adı: 16 ocak iddaa tahminleri ve yorumları buraya

Konu içeriği:

Toplam Oran: 6.5

515 Diyarbakırspor Gençlerbirliği Oftaş :1-0 Çifte Şans 1*29
diyarbakırspor iyi gidiyor ama iki takımında gücü denk denilebilir benim düşüncem diyarbakırspor alır ama bir şüphe var beraberlikte bir ihtimal

652 1860 München Burghausen :üst 1*75
1860 evinde gol yağmuru yapıyor deplasman takımı ise en çok gol yiyen takımlar arasında deplasmanda 10gol atmış 20gol yemiş*şansı zor ama üst olur diyorum oranda gayet iyi..

654 Scunthorpe Bristol City :alt 1*80
2takımında güçleri denk olduğu yerlerde sekiyolar yaralı ceylan gibineyse işin şakası bu maç imkanı yok üst olmaz artık kim kazanır onu bilemem ama alt diyorum

655 Bari Crotone :1 1*60
bari evinde iyi oynuyor ama gol yollarında birazda olsa sıkıntısı var*crotene ise bariye göre daha kötü perfonsmanda bunun için bari 1-0olsa bile bu maçı kazanır...

Oranlar sahadan.com a aittir.

Lütfen konularda kurallara dikkat edelim.Kaliteyi ne kadar yükseltirsek o kadar tuttururuz * cebimiz ağırlaşır
Gizli 07 May 2007 11:31 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder   

Forum » Şans Oyunları » iddaa tahminleri » iddaa tahmin Bölüm Kuralları 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Aşk tahmin raporu. nelsss Aşka ve Sevgiye Dair 14
31 Oca 2008 03:21 am 
Yeni mesaj yok Önemli: Yarışma Kuralları - Bilinmesi Gerekenler NeverLove Güzellik Yarışması 106
30 Eyl 2007 11:23 pm 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Genel Bölümü & Flash Animasyonlar... NeverLove Flash Animasyonlar 0
24 Ağu 2007 04:24 pm 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Bölüm Kuralları SCouNDReL mIRC Scriptler 0
25 Ağu 2006 07:25 pm 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Bölüm Kuralları SCouNDReL mIRC Yardım 0
25 Ağu 2006 07:20 pm 

eXTReMe Tracker