|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
barı$
a$k beni sevmedi...
no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 287
19795 Aşk puanı
|

|
iddaa tahmin Bölüm Kuralları |
|
|
Oturduğun yerden para kazanmak istersen buna tıklamalısın
Arkadaşlar bu bölümü açmamızın en temel nedeni. Klasik tahmin sitelerinden sıyrılmak ve usta isimleri burada toplamak.Bu yüzden sadece 4 tane maç yazan ve oranlarını verip oynayın diyen sitelerden olmak istemiyoruz.Bu yüzden tahminlere ne kadar yorum yaparsak o kadar karşılığını görürüz.Şimdi iddaa tahminleri bölümü kurallarını sayalım.
iddaa tahminleri | iddaa yorumları Bölüm Kuralları
- Bölümde her üye kendine ait konu açamaz her gün için konu açılır ve tüm üyeler o başlıktan o güne ait kuponlarını verir. (Not: Mevcut güne ait konu açılmamışsa bizde insanız unutabiliriz. (Örneğin: 10 aralık kuponları buraya gibisinden bi konu açılmamışsa üyeler konuyu açabilirler.)
- Verilen kuponlarda kuponun toplam oranı belirtilmelidir.
- Verilen kuponlarda maçların yanında o maça ait oranlar ve kime oynandığı 1*2*0*alt* 2*5 üstü gibi belirtilmelidir.
- Ne kadar fazla ayrıntılı yorum o kadar kaliteli paylaşımdır.Tamamen yorumsuz kupon mesajları silinir…
- Birbirlerine ağır kupon yada maç eleştirilerinde kimse bulunamaz.O kişiye ait sorundur.Sadece uygun bir dille bence yanlış yapmışsın çünkü nedeni bu gibisinden cevap yazılabilir.
- Bu kupon tutacak * tutmazsa kafamı keserim *garanti ama banko tutar gibi başlıklar direk silinecektir.
- Konuda kullanılan oranlar hangi siteye ait verilmelidir. Örn: iddaa oranları * bahsedeger.com oranları vs.
Örnek iddaa tahmin Konusu
Alıntı:
Konu Adı: 16 ocak iddaa tahminleri ve yorumları buraya
Konu içeriği:
Toplam Oran: 6.5
515 Diyarbakırspor Gençlerbirliği Oftaş :1-0 Çifte Şans 1*29
diyarbakırspor iyi gidiyor ama iki takımında gücü denk denilebilir benim düşüncem diyarbakırspor alır ama bir şüphe var beraberlikte bir ihtimal
652 1860 München Burghausen :üst 1*75
1860 evinde gol yağmuru yapıyor deplasman takımı ise en çok gol yiyen takımlar arasında deplasmanda 10gol atmış 20gol yemiş*şansı zor ama üst olur diyorum oranda gayet iyi..
654 Scunthorpe Bristol City :alt 1*80
2takımında güçleri denk olduğu yerlerde sekiyolar yaralı ceylan gibi neyse işin şakası bu maç imkanı yok üst olmaz artık kim kazanır onu bilemem ama alt diyorum
655 Bari Crotone :1 1*60
bari evinde iyi oynuyor ama gol yollarında birazda olsa sıkıntısı var*crotene ise bariye göre daha kötü perfonsmanda bunun için bari 1-0olsa bile bu maçı kazanır...
Oranlar sahadan.com a aittir.
Lütfen konularda kurallara dikkat edelim.Kaliteyi ne kadar yükseltirsek o kadar tuttururuz * cebimiz ağırlaşır
|
| |
|
 |
07 May 2007 11:31 am |
|
 |
|
|
|
|
|