 |
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Mustafa
Bizden biri
Kayıt: 30.08.2006
Üye no: 60
Mesaj: 508
Başlık: 0
Şehir: Bolu
Aşk puanı
|


|
7 *** yalanı :D [+18] Bunun alnlamı yaşı tutmayan bakmasın : |
|
|
1 - Burnu büyük erkeklerin penisi de büyüktür..
Burun, kulak ve ayakları büyük erkeklerin daha büyük bir penise sahip olduğu kanıtlanmadı.
2 - Herkes haftada 2.5 kez seks yapıyor..
Yanlış. Anketlerde ‘‘Kaç kez seks yapıyorsunuz?’’ sorusuna herkesin abartılı rakamlar verdiği ortaya çıktı.
3 - Erkekler daha çok zayıf kadınları tercih eder..
Buna sadece zayıf kadınlar inanıyor. Yeryüzündeki erkeklerin çoğunluğu normal ölçülü ya da etine dolgun kadnıları tercih ediyor.
4 - İlk bakışta aşk vardır..
Yanlış, bu da sadece bir masal. Aşk olması için duyguların da gelişmesi gerekiyor. Aksi halde ilk bakışta hissedilen şey sadece arzudur.
5 - Penisin büyüklüğü kadının tatmini açısından önemli..
Yanlış. Uyarılmış haldeyken 12-15 santim yeterli kabul ediliyor. Eğer kadınların ilgisini çeken bir şey varsa o da ancak çapı olabilir.
6 - Yatağa ilişkide ilk adımı hep erkekler atar..
Çok ender olarak. Yatakla sonuçlanan ilişkilerin yüzde 70'inde erkeği teşvik edenin kadın olduğu saptandı.
7 - Erkekler soğuktur ve çok zor aşık olur..
Aksine erkeklerin kadınlardan daha çabuk aşık olduğu saptandı. Şıpsevdi sözcüğü erkeklere çok uyuyor.
|
| |
|
 |
02 Eyl 2006 01:57 pm |
|
Mesaj: #1  |
 |
|
|
|
|
|
|
 |