Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

 Forum » Haberler » Altın Koza'da en iyi film ödülleri sahiplerini buldu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
 
Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir



Üye no: -1




0 Aşk puanı

 


MesajAltın Koza'da en iyi film ödülleri sahiplerini buldu

ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 14. Altın Koza Film Festivali Uzun Metraj Ulusal Film Yarışması'nda en iyi film ödülü Beynelminel'e verildi.


Adana Büyükşehir Tiyatro Salonu'nda, sunuculuğunu Korhan Abay ve Güner Özkul'un yaptığı törende, büyük ödüllerin sahipleri açıklandı. Jüri başkanlığını Çolpan İlhan'ın yaptığı yarışmada Altın Koza En İyi Film Ödülü, başrolünü Sırrı Süreyya Önder - Muharrem Gülmez'in paylaştığı Beynelminel filmine layık görülürken, ödülü Adana Valisi İlhan Atış verdi. Jüri Yılmaz Güney Özel Ödülü İlk Aşk filmiyle Nihat Durak'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından verildi.
Halk Jürisi En İyi Film Ödülü de yine Sırrı Süreyya Önder ve Muharrem Gülmez'in Beynelminel filmine Yönetmen Şerif Gören tarafından verilirken, Jüri Özel Ödülü de Derviş Zaim'in Cenneti Beklerken filmine verildi.


Yarışmada En İyi Yönetmen Ödülü İlk Aşk'la Nihat Durak'a, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) En İyi Senaryo Ödülü Beynelminel ile Sırrı Süreyya Önder'e, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Beynelminel ile yine Sırrı Süreyya Önder'e layık görüldü.


Kadir İnanır, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü İlk Aşk'taki rolüyle Vahide Gördüm'e verirken, "Valiler gelir, gider, gitmeyen bir tek başkan var" deyince, Adana Valisi İlhan Atış'tan tepki gördü. İnanır, tören sonrası Vali Atış ile biraraya gelerek gönlünü aldı.


En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü Beynelmilel ve Sis ve Gece Filmleri ile Gökhan Atılmış'a verildi.


Festivalde En İyi Yardımcı Kadın Ödülü Meral Okay ve Dilber Ay'a, Beynelminel'deki rolleriyle, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü Meral Ülgen'e Takva'daki rolüyle teslim edilirken, En İyi Mizik Ödülü Rahman Altın'a Cennneti Beklerken filmindeki müziğiyle, En İyi Kurgu Ödülü Ulaş Cihan'a Cenneti Beklerken'deki çalışmasıyla, En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü Hülya Kahyaoğlu Taylan'a Sis ve Gece filmi ile, Serdar Yılmaz ve Elif Taşçıoğlu'na da Sis ve Gece-Cenneti Beklerken filmleriyle verildi. En İyi Stüdyo Ödülü Fono ve Sinefekt'e, Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü İlk Aşk'la Neslihan Atagül'e, Umut Veren Erkek Oyuncu Ödülü de İlk Aşk'la Raffaelle Cedolini'ye verildi.


Törene katılamayan sanatçıların ödülleri ise bildirdikleri isimlere teslim edildi. Tören sonunda ödül alan sanatçılar, Vali Atış ve Başkan Durak'la birlikte toplu görüntü verdi.
10 Haz 2007 07:40 pm
Tüm çalışmalarını göster  
Mesaj: #1  Başa dön


Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam


ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Kayıt: 11.09.2006
Üye no: 73
Mesaj: 503
Başlık: 239

Şehir: Karabük
15741 Aşk puanı

 


Mesaj

Tebrik ederim onları
Çevrimdışı 10 Haz 2007 08:18 pm
Tüm çalışmalarını göster  
Mesaj: #2  Başa dön

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir



Üye no: -1




0 Aşk puanı

 


Mesaj

evet
11 Haz 2007 04:04 am
Tüm çalışmalarını göster  
Mesaj: #3  Başa dön

Yazar Mesaj
barı$
a$k beni sevmedi...


no women no cry
Kayıt: 17.08.2006
Üye no: 2
Mesaj: 6502
Başlık: 212

Şehir: AntaLyA
15608 Aşk puanı

 


Mesaj

tebrik ederiz, türk yöneticimizi.
Çevrimdışı 11 Haz 2007 12:59 pm
Tüm çalışmalarını göster  
Mesaj: #4  Başa dön

Yazar Mesaj
Ez_Ra
Bizden biri


| DeLy Kiz |
Kayıt: 09.05.2007
Üye no: 711
Mesaj: 8196
Başlık: 122

Şehir: İzmir
13136 Aşk puanı

 


Mesaj

tebrikler hepisine
Çevrimdışı 11 Haz 2007 10:44 pm
Tüm çalışmalarını göster  
Mesaj: #5  Başa dön

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

 Forum » Haberler » Altın Koza'da en iyi film ödülleri sahiplerini buldu 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 





 » Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Doğa kafayı yedi dün gece Antalyada k... ÖLÜM Resim Galerisi 2
Misafir

16 Tem 2007 03:07 pm 
Yeni mesaj yok Altın Portakal Başladı barı$ Haberler 2
21 Ekm 2007 02:23 am 
Yeni mesaj yok Hayatın Altın Kuralları SerJan Geyikhane 0
03 Eyl 2006 07:31 pm 
Yeni mesaj yok Hayatın Altın Kuralları UNİQUE Paylaşmak İstediklerim 0
18 Eyl 2007 08:18 am 
Yeni mesaj yok Hayatın Altın Kuralları SerJan Geyikhane 1
24 Kas 2006 07:41 pm 



eXTReMe Tracker