|
| Yazar |
Mesaj |
WaMPiReLLa
Bizden biri
Üye no: 769
Başlık: 0
0 Aşk puanı
|

|
İslamda ERKEK |
|
|
genellikle "islamda kadinin yeri", "kadinin görevleri" gibi konular vardır dilimizde Peki ya erkekler??
islamda erkek nasil olmali, erkeklerin görevleri ve hakklari nelerdir? cevremizdeki erkekler islami temsil ediyorlarmi? kadinin tesettürü hakkinda genelde erkekler pek cok sey biliyorlar ama acaba kendi kilik kiyafet kurallarindan haberleri varmi?
|
| |
|
 |
17 Tem 2007 07:30 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
DeLta_x
Misafir

|
erkelerede haram olan şeyler var altın ipek ve dar giysiler gibi tabiki erkeklerde dikkat etmesi lazım
ama siz bizi hergün aldatıyo ßiliyorsunuz varsın öle ßilin
|
| |
|
|
17 Tem 2007 07:34 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
WaMPiReLLa
Bizden biri
Üye no: 769
Başlık: 0
0 Aşk puanı
|

|
Nüfüs cuzdanda Dini - Islam demek bitmiyor is.
Genclerin kaci bes vakit namazini kiliyor? hangisi dini sohbetlere katiliyor, harama bakmiyor,kizlarla gezip tozmuyor? Istisnalar haric, ama sayisi az malesef.
Beni rahatsiz eden, kizlardan hanim hanimcik olmalari bekleniliyor, ki dogrusu böyle zaten, ama erkeklerin abuk sabuk giyinmeleri saclari kipirdanmiyacak sekilde jölelenmesi ve boyanmasi, kas almalari vs vs. ama islamiyeti yasiyormusun diye soruldugunda, hafif agresif bir ton ile, cumaya gidiyorum, oruc tutuyorum demeleri. Kardesim o zaten herkezin üsüne -Farz- olani !
bizim türk ailelerinde cok fazla kültür ve töre yer almakta!!
Kadınların yaptıkları taktirde çok şiddetle yaklaşcakları şeyi erkekler gönül rahatlığı ile yapıyor!
Atıyorum.. Bir erkek karısının zina yaptığını öğrendiği an onu öldürüyor..
Peki ya kendilerinin zina yaptığı kişiler bir zamanlar bir diğerinin karısı değilmiydı?
ama töre işte -erkeğin elinin kiri-
|
| |
|
 |
17 Tem 2007 07:46 pm |
|
 |
|
|
|
|