|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
FoReVeR
öLü MeLeK
Üye no: 332
Başlık: 0
338 Aşk puanı
|

|
Kara Sevda |
|
|
o beni hala seviyor.....
aslında hep umutların arkasından sevenlerin baka kalmasıdır. oysa nasıl baslamıstır o sevdaa. önce gözler kitlenmiştir sonra kalpler hani o ana işte dersin işte bu ama karsındakinin acımasız olduğunu farkedemezsin. aslında acımasız olan o değildir acımasız olan sensindir. onu sevmekle kendine en büyük kötülüğü yapmısındır. ama seninde beklentilerin farklıdır hep etrafından işittiğin ve özlemini duyduğun leyle ile mecnun hikayesi gibi bir sevda. sen yüreğini koymusundur ortaya gerekirse ferhat olup dağları delersin ama bişeyi unutmusundur hep leylayı ...
leyla yasamıyor artık ve kimsede onun kadar sevmiyor zaten oyüzden her sevdanın sonu mutlaka ayrılıktır. çok savaşlar vereceksindir bundan sonra en fazla 2 veya 3 yıl sürecektir büyük sevdası sonra aglamana gözyaslarına aldırmadan çekip gidecek. yalvarmaların haykırışların artık bişyeler ifade etmiyordur onun için çünkü o zaten sevilen taraftır yani sende kaybedeceği bişey kalmamıştır. ama sen hayatın boyunca hep bi umutla bekleyeceksin onu telefonlar kesilir önceleri artık ihtiyacı yoktur sana; başka biyerlerde çoktan yelken açmıstır baska ufuklara sense avutursun sürekli kendini sana göre hala seviyordur seni... sarkılar öyle söylemiştir çünkü !. unutmus olsa hissededin zaten.
yavas yavas umutların azlmaya baslamıstır. aslında azalmamıstırda caresizliğin buna inandırır seni her cevapsız çagrıda o zannedesin çünkü hala o vardır kalbinde birkaç defa sende sevmeye kalkarsın ama nafile sen ihanet edemezsin aşka yada öyle sanırsın çünkü korkarsın bügün gelir görür beni ihanetimi kaldıramaz diye ama o seni çoktan aldatmıştır. o tertemizdir sende sütte leke var onda yoktur. taki duyuncaya kadar baska gözlere baktığını. hemen inanmazsın tabi yalan söylüyordur herkes herkes onu kıskanıyordur aslında ...
birgün tesadüf eder karsılasırsın o an ölmek istersin ama imkansızdır seni seven baskaların gözlerine bakıyordur sen yinede bi selam beklersin ama o bunu bile çok görür sana sende gurur yoktur ararsın yalvarırsın ihanetide umrunda değildir artık yeterki dönsün sana taki mezara girene kadar sürer böyle hep hayatının biyerleri eksik olacaktır ama sadece senin... kıyamazsında beddua bile edemezsin zaten bidefa geldiğin dünyada atık zehir olmustur sana. sevda budur işte sen yasaıysan bunları sevmişindir tutku, acı, gözyasıdır herzaman sevda mutluluk ise seni seven kollardadır herzaman ama sen yinede seni sevene acı çektirmemelisin çünkü unutma sende bir zamanlar acı çektin
|
| |
|
 |
21 Nis 2007 04:00 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
nelsss
tutsak
ben işte:)
Üye no: 150
Başlık: 53
10449 Aşk puanı
|

|
|
 |
22 Nis 2007 01:27 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam
ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239
15741 Aşk puanı
|

|
hayatta bundan sonra töbe..
|
| |
|
 |
22 Nis 2007 01:32 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
DeLta_x
Misafir

|
haklı varol 
|
| |
|
|
22 Nis 2007 01:33 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
barı$
a$k beni sevmedi...
no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 212
15608 Aşk puanı
|

|
Allah kimseyi kara sevdaya düşürmesin.. (aminnnnnnnnn)
|
| |
|
 |
22 Nis 2007 10:34 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
FoReVeR
öLü MeLeK
Üye no: 332
Başlık: 0