|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam
ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239
15741 Aşk puanı
|

|
Karabük'te ŞOK OLAY!! Köprüden Kendini |
|
|
Dün akşam eve gidiyorum bi baktım bizim köprü kalabalık kesin birisi ölmüştür yada kavga vardır dedim bunlar normal şeyler:) ondan lan bi baktım kadın atacam kendimi köprüden diyor kocası arkasında atlama atlama diyor bende atla hiç bişi olmaz dedim içimden kadın bir atladı arkasındanda kocası atladı 1 - 2 saatlik uğraşlar sonucu kadınla adamı çıkardılar kadının boynu kırılmış yogun bakımda yatıyormuş duydugum verilere göre tabiki ama su çoktu normalde atlasa hiç şansı yok bacakları kırılırdı bir keresinde ben denemiştim bacaklarım kırılmıştı kaburgalarım böyle bi gün gecirdik dün akşam Kayabaşı burası ne olacagı belli olmuyor köprüden yukarsı hepsi deli panzerle mahallede duruyorlar mı sizin her gün duruyorlar bizim işte:) ramazan bu olayı takip et gerekli acıklamaları yazarın
Haber basına daha yansımadıgı için yazdım böle gördüklerimi yansıdıgı zaman fotolarınıda aktarırım
|
| |
|
 |
14 Mar 2008 01:26 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
di//mi
forumun delisi
/ / çok mu Lazım :) / /
Üye no: 3,011
Başlık: 71
10905 Aşk puanı
|

|
töbeeee kadın atLıosa vardır bi sebebi de adam nie gidio peşinden :p hady onları da geçtim sen nie atladındı ki ortak
akıllı yok akıllı 
|
| |
|
 |
14 Mar 2008 02:07 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
DeLta_x
Misafir

|
valla kadınla adamı bilmemde yaşlı bir kadın yoğum bakımda 1 aydr yatıyo beyin ölümüde gerçekleşti zaten kocasıda çok yaslı hergun bekliyor dünde bir malzemesi lazım oldu adam okadar pahalı oldugu halde teredütsüz çıkardı verdi helal olsun amcaya ama bi okadarda üzüldüm gerçekten hastanedende çıkarıyorlar beyin ölümü gerçekleştiği için fişi çekecek evine gönderiyo işte kalbi nekadar giderse :S
|
| |
|
|
14 Mar 2008 02:36 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam
ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73