Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Televizyon Dünyası » KURTLAR VADİSİ PUSU DEVRE ARASI

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

MesajKURTLAR VADİSİ PUSU DEVRE ARASI

Pusunun Bu hafta yayınlanacak bölümünden sonra diziye bir müddet ara verileceği öğrenildi.
KAYNAK' ta açıklanan habere göre bu hafta yayınlanacak olan son bölümden sonra bir müddet diziye kısa bir ara verileceği söyleniyor.

27 Arl 2007 02:13 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Shadow
bölüm yetkilisi

Üye no: 302
Başlık: 0

0 Aşk puanı

Merhaba,

Insanin aklina neden boyle bir karar alindi sorusu geliyor. Pana Film'in resmi sitesinde, bu tip bir baslik acilmis, aciklama yapilmali falan diye. Aciklamayi ben gayet iyi biliyorum ve orada yazmistim. Fakat ne hikmetse, yazdigim mesaj onaylanmadan silindi.

Dizinin ara verdigi falan yok, belki bundan sonra olmayabilir bile. (Cok kucuk bir ihtimal hatta sifir ama yinede ihtimal.) Nedeni su;

Dizi basrol oyuncularinin aldiklari parayi az bulmalari ve daha fazlasini istemeleri. Sonucunda ortaya cikan anlasmazlik ve SEBEPSIZ DEVRE ARASI.

Nasil bu kadar eminsin diye soracak olursaniz, bir sure once, kurtlar vadisinin kavacik'taki cekimlerine gitmistim. Orda elbetteki dost oldugum insanlar oldu. Simdiye kadar onlara sadece 2 sey icin danistim.

1.si Polat'in ensesine silah dayandiginda, bunun kim oldugunu merak ettigimi soyledim. Aldigim cevap "amerikali ajan, ama sonrasi hakkinda ne olur, oyuncular bile bilmiyor" oldu. Cunku belli bir senaryosu yokmus keyifle izledigimiz dizinin. Bir nevi gunun getirdiklerine gore belirliyorlarmis.

2.si ise bu ara verme olayi. Bunuda sordugumda en ustte belirttigim cevabi aldim.

Bunu KVP izleyicileri ile paylastim fakat Pana Film izin vermedi, canlari sagolsun gülüo
Gizli 30 Arl 2007 02:10 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Televizyon Dünyası » KURTLAR VADİSİ PUSU DEVRE ARASI 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Kurtlar Vadisi [1-97 Bölümler] DeLta_x Televizyon Dünyası 5
Misafir

16 Mar 2008 09:16 pm 
Yeni mesaj yok KURTLAR VADİSİ PUSU 16.BÖLÜM FRAGMANI DeLta_x Televizyon Dünyası 0
Misafir

08 Kas 2007 01:30 pm 
Yeni mesaj yok KURTLAR VADİSİ PUSU 14.BÖLÜM FRAGMANI DeLta_x Televizyon Dünyası 0
Misafir

25 Ekm 2007 12:35 pm 
Yeni mesaj yok KURTLAR VADİSİ PUSU 12.BÖLÜM FRAGMANI DeLta_x Televizyon Dünyası 0
Misafir

04 Ekm 2007 11:30 am 
Yeni mesaj yok KURTLAR VADİSİ PUSU 24. BÖLÜM FRAGMANI DeLta_x Televizyon Dünyası 2
Misafir

30 Oca 2008 10:58 pm 

eXTReMe Tracker