Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Forum Anketleri » KurtLar Vadisinde Dönüm Noktası Memati Ölecek mi?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Memati Sizde Ölecek mi? Yoksa Yaşayacak mı?
Hayır Ölmeyecek!
100%
 100%  [ 3 ]
Evet Ölecek!
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 3

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239

15741 Aşk puanı

MesajKurtLar Vadisinde Dönüm Noktası Memati Ölecek mi?

Çevrimdışı 14 Mar 2008 12:53 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

15741 Aşk puanı

öLmesin Banane Banane yaa öLmesin (:
Çevrimdışı 14 Mar 2008 12:53 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
barı$
a$k beni sevmedi...

no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 212

15608 Aşk puanı

ölmez zannetmiyorum, dizide mematinin bıçagını göz göre göre kameraman zoomladı mutlu boşunamı gösterdiler o bıçağı ?
Çevrimdışı 14 Mar 2008 01:02 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

evet direk benimde aklıma o geLdi bıçak sayesıne yırtar gibi kopp
14 Mar 2008 02:40 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

15741 Aşk puanı

Yapılan Bazı YorumLar Sizin Görmediğiniz YönLeri iLe!

Memati ölmemeliMurat
timur olması lazım sevgili kardeşim bahsedilen ihtiyarlara gülen demişsin vatanı satan insanlar bu vatana hizmet ediyor gibimi olacak filmde sen çok komiksin veya bilgisizsin.mematinin senaryoda bulutun adamı sevgilisi ile ilgili bile çok olayı olacak merak etmeyin memati ölmez diye düşünürken polatın teklifi kabul etmesinin diyeti olarakta mematiyi feda edebilirler ...
18 Mart 2008 Salı 06:29
Memati ölmez kormayinHamZa
simdi düsünun bakalim nevzat benim kanim sari kirmizi dediyinde memati test etmek isterken elinde bicaki yatirlayalim o bicakla memati hem ipi hemde hakan öbür gözünu delecek... ama gerisini bilemem belki öle bilirde arkadas dediyi gibi cok pöpüler ve ihtiyarlarin dediyi gibi ölmek var öldürmekte var!
18 Mart 2008 Salı 01:40
pusukerem kılıçlı
ARKADAŞLAR NASIL Kİ ÇAKIR POLAT'IN ÖNÜNE GEÇMEYE BAŞLADI ŞİMDİDE AYNI ŞEY MEMATİ İÇİN GEÇERLİ MEMATİ ÇOK POPİLER OLDU OYÜZDEN ÖLDÜRÜLECEK BENCE ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN
18 Mart 2008 Salı 00:25
show tv teletextyusuf önür
arkdaşalar teletexs baktım 20:00 özet 21:15 kurtlar vadisi pusu (yeni bölüm )yazıydou anlaşılan bu hafta kurtlar vadisi var.
18 Mart 2008 Salı 00:18
bu hafta varmı?cafer esmer
arkadaşlar bazı arkadaşlar bu hafta kurtlar vadisi ousu yokmuş doğrumu yanlış mı_cevap verirseniz sevinirim
17 Mart 2008 Pazartesi 22:34
kaosvadi
pana film yetkilileri ve k.v. pusu senaristleri şu anda müthiş bir çıkmazın içerisindeler. gelen tepkileri değerlendiriyorlar. napsak netsek diye kara kara düşünüyorlar. bu kadar memati sevgisine de şaşırıyorlar. o yüzden dizinin senaryosunda değişiklik yapılarak çekimleri bu hafta yetişmeyecek büyük bir ihtimalle. haberiniz olsun fanatikler...
17 Mart 2008 Pazartesi 22:05
mematienes
yaaa mematii ölürmüü bence ölmezzzz iskenderdee polatla buu füzee işine karşın mematiyi verecegini sölicek polat ta kabul eder büyük ihtimal sonrada çetoo muro yaaa herşeyi sölicek sonradanda muro polat la işbirliği yapacak yalçın bulutta ölmüyek öle devam edecek işte
17 Mart 2008 Pazartesi 18:57
NEDEMEK YETİŞMEMİŞALİ CENGİZ
EVET NEDEMEK YETİŞMEMİŞ YAAA HASTA ETMEYİN ADAMI YETİŞTİR ÇABUK RACİİİİİİİ
17 Mart 2008 Pazartesi 17:56
memati olmadan aslasansar
kurtlar vadisi dizisinin simgesi haline gelmiş bir yüzün ölmesini istemiyorum.Ekibe girecek yeni yüz memati kadar olamaz.yapımcıdan isteğimiz memati ölmesin.
17 Mart 2008 Pazartesi 17:37
bu hafta yok!vadi
beyler, dizinin çekimleri yetişmediği için bu hafta yayınlanmayacak, haberiniz olsun. ona göre fazla motive olmayın perşembeye. inanmayan varsa pana filmi veya show tv yi arasın.
17 Mart 2008 Pazartesi 17:24
ferdayaali cengiz
teyze sen git sedayı dezdi izdivacı falan seyret boğulma buralarda hadi teyzecim hadi...
17 Mart 2008 Pazartesi 17:01
krallllllllserhat öztürk
lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine çeto.eridi gitti yüreğim iki cansız bedende.yav bu muraya bakın hele ne güzel rol yapıyor.adam yalçın bulutu bile unutturdu herkese.muro hayranı çok yükseliyor bilginize
17 Mart 2008 Pazartesi 16:10
SEZAİHAYATİ
MEMATİNİN MİADI DOLDU,YENİLİK YAPILSIN.
17 Mart 2008 Pazartesi 15:16
samilmematisamil
ya ben bu diziyi hiç kaçırmadım ama mematinin ölmesini istemiyorum
17 Mart 2008 Pazartesi 15:10
KURTLAR VADISI PUSUHAMZA BOZKURT
ÖNCELIKLE K.V.PUSU IZLEYENLERINE YAKISTIRAMADIGIM NOT LAR OKUDUGUM ICIN COK ÜZÜLDÜM.BU DIZI BIZ TÜRKLER ICIN YENIDEN GÖGSÜMÜZÜN KABARDIGI,GECMIS APAYDIN ZAFERLERLE DOLU PARLAK TARIHIMIZI B BIZE TEKRAR HATIRLATAN,VE YÜCE TÜRK ULUS´´UNUN ER YADA GEC YENIDEN DÜNYADA EN BÜYÜK SÖZ SAHIBI OLACAGININ (GECMISTE OLDUGU GIBI) SINYALLERINI BIZE VEREN COK SÜPER YAZILIP OYNATILAN VE KAHRAMANLARIYLA KAT,KAT DAHADA GÜZEL BIR HALE GELEN "KURTLAR VADISI PUSU" DIZIMIZ EMIN OLUN KI BIZ TÜRKLERE CAG ATLATACAK.BU DIZIDE SEVDIGIMIZ KARAKTERLER ELBETTE YAKALANACAK ,ELBETTE KALLESCE ISKENCELERE MARUZ KALACAK AMA EMIN OLUN KI ONLARIN CEKTIGI ACILARI YÜCE TÜRK MILLETI ILERIDE CEKMEYECEK.CÜNKI BIZIM ACIMIZIDA, SEVINCIMIZIDE O KAHRAMANLAR SAYESINDE YASADIK PAYLASTIK.GECMISTE KALAN FAKAT HIC UNUTULMAYAN DEVLET LIDERLERI, HALK KAHRAMANLARI ,BÜYÜK HÜKÜMDARLARIN KANINI TASIYAN EJDADLARININDA ONLARIN IZINI SÜRECEGI BELIRLENMIS BILINEN YOL HARITASINDAN YÜRÜYECEGINE HIC SÜPHENIZ OLMASIN. K.V.PUSU HERYÖNÜYLE SEYREDILMEYI HAKEDEN MUAZZAM BIR YAPIM :DIZIDE MEMETI ,ABDÜL,ERHAN; NEVZAT ,GÜRBÜZ;DEVE TUNCAY,HALO,ÖMER BABA,DELI HIKMET DAHA SAYAMADIGIM IYI ROL KARAKTERLERI DIZIDE ÖLDÜRÜLSE BILE YERINE YENI MEMATILER ABDÜLLER ERHANLAR::::::: GELIR ,HIC MERAK ETMEYIN,RAHAT OLUN DIZIMIZI SEYRETMEYE DEVAM EDIN.not(MEMATI ÖYLE KOLAY ÖLECEK BIRI DEGIL ,MEMATI ORDA ÖLDÜRÜLSE BILE ÖLMEDEN YA HAKANI YADA ISKENDERI BERABERINDE GÖTÜRÜR RAHAT OLUN ) KURTLAR VADISI GÜNÜNDE VE SAATINDE BULUSMAK ÜZERE EYVALLAH!!!
17 Mart 2008 Pazartesi 14:29
komediferda aktürk
kuşlar vadisi bitseede insanlar kurtulsa özentiden
17 Mart 2008 Pazartesi 14:12
kurtarırbulut
YALÇIN BULUT MEMATİYİ KURTARIR ÇÜNKÜ KENDİSİ ÖLDÜRMEK İÇİN O ARA DA BİDE BULUTUN TAKİP ETTİĞİ KİŞİ SAYESİNDE MEMATİYE ULAŞACAK VE MEMATİ BULUT SAYESİNDE KURTULACAK İYİMİ :gülüo)))
17 Mart 2008 Pazartesi 13:53
Vadi fanatiği Memati hastasıMelike
Arkadaşlar bu hafta kurtlar vadisi oynamayacak çekim yapılmamış.anlayacağınız sinir harbine devam. bak şunların yaptığına ! nese pana filme yürüme kararım hala geçerli haydinin...
17 Mart 2008 Pazartesi 11:22
en son habaereali cengiz
bu konuyu aşağılara almışsınız süre bakımından bence biraz daha yukarılarda tutun memati gümbürtüye gitmesin aloo raci efendi haftamızın içine e....tin.
17 Mart 2008 Pazartesi 11:21
kurtkurt
memati ölürse dizinin reytingi yara yarıya düşer ölmesin
17 Mart 2008 Pazartesi 11:10
SÜPRİZDİZİ.
MEMATİ ÖLMELİ,CENAZE NAMAZINI BİZZAT YALÇIN BULUT KILDIRMALI.
17 Mart 2008 Pazartesi 10:04
bence yaşamalı...erkar
aynı abduleyh de olduğu gibi mematide bir şekilde o pisliklerin içine sızmalı,ve bağlantıları tespit edip tek tek ortadan kaldırılmalrını sağlamak gerek...ve baş olanın başı kopartılmaslı ki başsız kalanlar dağılsın
17 Mart 2008 Pazartesi 09:25
mematilevent arslanhan
memati ölmesin .ölürse kim sıkarım abi der...yalçın bulutla kim ortak olur..
17 Mart 2008 Pazartesi 08:52
Amerikan Filimlerine dönme tehlikesiAli SÜMEN
Eğer heyecan için yapılıyorsa bu bence doğru değil. Filimlerin kahramanları kadar konusuda önemlidir. Ya kahramanlarını bu duruma düşürmeyeceksiniz, yada bu kahramanlardan vaz geçeceksiniz. Yoksa gerçekçilikten uzaklaşıp abuk sabuk Amerikan filimlerine döner. Filmin gerçek seyircileride birden uzaklaşır. Filmin geçmişinede geleceğinede ihanet edilmiş olur. Filmin misyonu şu anakadar Polat ALEMDAR hariç bütün kahramanlardan vaz geçilebilir ama konusundan asla. Aslında Polat ALEMDAR ve konusu hariç hepsinden vazgeçilebilir bana göre. Hatta iyi bir senaryo ile Polat ALEMDAR dan bile vaz geçilebilir. Önemli olan filmin halkaları arasındaki geçişlerde inandırıcılığını kaybetmesin. Yoksa senaristler ve yapımcı filmin misyonuna ihanet etmiş olurlar. Benden söylemesi.
17 Mart 2008 Pazartesi 08:50
sakin ha ölmesinKENAN
memati iyiyi bir karetteri canlandiriyor ben hic dizi izlemezdim izliyen kisileriden elestirirdim simdi ben kurtlar vadisine hasta oldum MEMATI ÖLÜRSE DIZI ÖLÜR SAKIN BÖYLE BIRSEY YAPMASINLAR:DIZIYI YÖNETENLERE MESAJ YAZALIM ARKADASLAR MEMATIYI ÖLDÜRMESINLERDIYE
17 Mart 2008 Pazartesi 00:53
memati ölmesinmemet
pana film yapımcılarına memati bu filimde yemegin yagı oldugunu unutmayın unutursanız bu yemek tatsız tuzsuz yenmez yenirsede 1 defalık yenir 2 defalık yenmez insanların dertlerini sıkıntılarını bu film de unutuyor veya erteliyor ne biliyim bu film mi bekliyor avunuyorlar gelin siz bu film mi suyuyla salçasıyla etiyle ve (yagıyla masaya koyun lütfen )saygılarımla memet yavuz.
16 Mart 2008 Pazar 23:56
raci şaşmaz beyeordu'lu
sayın raci bey.tek dizi izliyorum odA BU DİZİ.memati film icabı ölebilir ama biz onları hep beraber görmeye alıştık.polat tek çalışabilir ama onlar ölmedende.hakan tekrar eskisi gibi polatın adamı olabilir.nasıl anlamadan iskender tarafına geçtiyse polatada geçebilir.niye çünkü bile bile gözünü çıkardı.hakanda artık anlasın kullanıldığını.değerlendirirseniz sevinirim.abdulkadir geylani hazretleri hatırına.b ide ömer babanın dini hikayeleri çok güzel.devamını bekleriz.iyi çalışmalar hayırlı geceler
16 Mart 2008 Pazar 21:38
filme gaboğollari girecekcoşkun yılmaz
toliboğullari mematiyi kurtaracak bulut ölecek arif iskenderi vuracak ametsali dervişoğlarilan bozuşacak halil piyasa yapacak osman depremnden yara almadan kurtaracak.
16 Mart 2008 Pazar 19:55
hayır yaşıyacakosman
memati iskenderin yanında çalısmaya baslıcak ama anladıgınız gibi deil iskenderi içten çökerticekler
16 Mart 2008 Pazar 19:09
Mematiyi bırakalımda arkadaslarKasım
Aslında Kurtlar Vadisinde öldürücek adamlar belli bunlar Ömer baba ve Deli Hikmet .Ya arkadasım senelerdir bunlardan çektiğim eziyet bayma helen devam ediyor gülüo)
16 Mart 2008 Pazar 18:40
arkadaslarayyildiz
dizi güzel bir dizi akici yani izleyenleri ekrana bagliyo amam bu miro tiplemisiyle milleti .yasak. sempatizani yapiyo.Miro rolünü iyi yapiyo ve sempatik davraniyo dolayisiyla millet .yasak. sempatizani oluyo. suan kimse fark etmiyo amam yavas yavas .yasak. sempatizanligi basliyor trde . miro öldürülmeli bence veya iyi rolde oynamali
16 Mart 2008 Pazar 18:37
çakırı unutmayınobarak
Dizi başladığında şu an Memetinin topladığı hayran kitlesini ozamanlar çakırda toplamıştı ama Polatı ön plana çıkarmak için çakırı öldürüp diziden çıkardılar aynı şey Mematinin başına da gelecek tabiki Memati rolünün hakkını veriyor, unutmatın ki bu bir dizi her şey senaristlerin elinde.
16 Mart 2008 Pazar 18:34
mematikvp sasar
memati olmuyucek 1 iskender oldudum diyip sakiyicak cengiz de yerini soyluyucek 2 hakan ihtiyarlarin adami cikacak 3 bulut ta haber veren sevgilisi olucak bulut ta kurtaricak a ma bulu olucek
16 Mart 2008 Pazar 16:06
memati ölürse diziyi izlemem diyenlereyurtdışından yazıyorum
en sonunda haftalardır beklediğim sahneyi sonunda izledik. tarihte bilinen ilk büyük türk devleti büyük hun imp. dur. kurucusu teomandır.oğlu metehan büyütmüştür imp.luğu. ilk düzenli kara ordularını kurmuştur mö209 da o yüzden bugün kara kuvvaetleri komutanlığı armasında kuruluş mö. 209 yazar. o ilk sahnelerde ihtiyarların metehandan beri nasıl türk devletlerini kurduklarını fatihi mustafa kemali nasıl görevlendirdiklerini , kırmızı kitabı,gizli yerlerdeki atom bombaları petrolleri vs anlattığı sahneler işte kurtlar vadisi dizisinin ortaya çıkış sebebini ve misyonunu anlatan sahnelerdi. polata ilk önce efe ali candan vs geçmişini unutmanı istedik bunları başardın şimdi bu millet için geleceğini unutacaksın dediler ve ilk ve büyük test kırmızı kitaba karşılık memati olmuş oldu. ve direk hakkını helal et dedi polat. yorumlara bakıyorumda diziyi mafya filmi vurdu kırdı filmi diye eleştirenleri haklı çıkartan yok memati olmazsa dizi olmaz , kurtları daha izlemeyecez vs gibi yorumlar sonderece şaşırtıyor ve üzüyor beni . mematiyi bende severim. ama millet için eski kurtların son bölümünde polat amerikaya gittiğinde anne babasını feda etmişti.1 mematide feda edilir 1000 mematide. ben diziyi bu anlamlarından dolayı izliyorum ve heyecanla izlemeye devam edeceğimde.
16 Mart 2008 Pazar 14:58
ölme memeati aslanım kıymayın onaenes
memeatiyi öldürürlerse ben daha kurtlar vadisi pusuyu izlemem yaaaa memeatiyi öldürürlerse dizi biter kardeşimmmmmmmmmmmm
16 Mart 2008 Pazar 14:43
şok şokkkkkkkkknecat şaşar
memati ölmiyecek hakanın elindeki su tabancasıgülüo
16 Mart 2008 Pazar 14:31
mematibuse şaşmaz
ne öLmesi yaa merak etmein öLmezz
16 Mart 2008 Pazar 14:13
aslan mematiutanan türk
memati hem özlenilen bir türk kahramani onuda alir saniz zaten kuzu olmus bir millet,iyce kuzulasir ve herkeze boyun egerler,baksani adi savci türkiyemizi rezil ediyorlar,ve bizim milletde susuyor,bence gercek türkler avrupayay göcmüsler korkaklarda hep türkiyede kalmis.Ama memati ölürse birdaha bakma K.vadisine
16 Mart 2008 Pazar 14:13
mematime kıymayınMelike
ya gelin birlik olalım memati için pana filme yürüyelim bu senarist kafaya koymuş mematiyi öldürcek illaki parada anlaşamamış olabilirler gürkan ın istediği parayı biz toplayıp verelim mematim ölmesin yeterki
16 Mart 2008 Pazar 13:58
ölmeyecekuğur çakmak
mematiyibulut kurtarak sonra muro bulutu vururkek o zman memeti kurtarak al gülüm ver gülüm hesabımutlu
16 Mart 2008 Pazar 11:38
mematierkin bulut
sakin mematiyi öldürmesinler yoksa dizinin tadi kacar artik memati ölürse bizde ölürüz...
16 Mart 2008 Pazar 11:38
kurtlar sofrasiedebiyatçı
slm arkadaşlar bence bulut mematiyi kurtaracak daha sonra limanda muro bulutu vuracagında memati kurtaracak ödeşmiş olacaklar kardeş kardeş gecinecekler.ayrıca memati ölürse film izleme oranı düşer ben ölürse izlemem yani.diziye dinamit koymus olurlar benden söylemesi
16 Mart 2008 Pazar 11:34
herşeyi yönetmen bilirmustafa yanaray
filmin kaderi yönetmenin elinde ölür ölür ne olacak ki bir memati gider bir memati gelir mesale muro polatın safhına geçecektir
16 Mart 2008 Pazar 10:19
mematiunal topan
memati ölürse bizim millet bide onun için gıyabi cenaze namazı kılar herhalde
16 Mart 2008 Pazar 10:04
ÖLMESİN BE GÜLÜM BEN SENİN İÇİN TÜM KANALLARDAN VAZGEÇMİŞİMÇAKIR
Şekerim memeti gider filmin reytingide biter bakışlarına hastayım mematinin bu arada halo aga nerelerde çıkartın artık içerden be gülüm onun micazi konuşmalarına hastayım halodayı bence eskiden örgüt ve kaçakçılığın içinde olduğundan polat onla irtibat kursun oda en son gidilecek noktaya telefon açar oda iskender büyüğe iskender arayan kişiden çekindiği için halo dayı için mematiyi salar ne senaryo yazarmışım beeeeeee
16 Mart 2008 Pazar 08:17
MEMEATİ ÖLSE FİMİN AKSİYONU BİTERBAHADIR KOÇAK
Pana filme sesleniyorum memati ölürse filmin popilerliği biter bende ölmeyeceği kanısındayım iskender büyük kozlarını masaya yatıracak çeto örgüt başının morya koplo kurduğunu muroya açıklayacak bu sayede muroya muhbir olmadığını ispatlayacak çünkü aynı olay yarın benimde başıma gele bilir diye muroya yardımcı olacak muro örgütün başına geçmek için örgüt liderini koploya kurban götürecek ve ilerki bölümlerde muro mafya konseyine katılacak bu arada yalçın bulut ölüyor sevenlerinin başı sağolsun muro ve çeto yalçın bulutu temizleyecekler ....
16 Mart 2008 Pazar 08:08
ağladım ama muameledendinecati şaşmaz
memati ölmeyecek çünkü senaristten rica ettim biriki bölüm daha duruversin ya ne olacak dedim. bahadırın fikriymiş biraz ağız dalaşı yaptık bahadırla. tamam dedi ama illaki öldürücem bu bölüm olmazsa sonra ölecek dedi. yani burada delirenler ölmesin diye maalesef ölecek.
16 Mart 2008 Pazar 01:57
ölmiycek10ur
arkadaşlar mematinin getirildi yıkık dökük bina bizim orada dizi çekilirken gördüm memati oradan kurtarıyor kendisini ama nasıl kurtarıyo bilmiyorum dışarı çıkıp kaçtıgı sahneyi gördüm yani anlıycanız ölmüyoo mematiiii
16 Mart 2008 Pazar 00:23
memati nasıl kurtulur?cafer esmer
memati nasıl kurtulur_1 sewgilisinin evinden dışarı çıkarken sewgilisi dışarı izlemek için camdan baktı ve bulutu aradı ve öle kurtulabilir_2 hakan sorgu sırasın mematiye tekme attı ve memati sırt üstü düştü ve uzun bir süre kaldı belki keskin bişey alabilir ve kurtulabilir.3 yanında taşıdıgı bir tane küçük bıçak var herhalde ilk defa mematinin işine yarayacak .bunlardan bir taneside olmasa egerki memati ölürse ki işh ölmez o zaman benim arkadas toplulugu ile kurtlar vadisini baykot ederiz gülüogülüogülüo
15 Mart 2008 Cumartesi 22:47
hepimiz mematiyizmemati baş
memati ölmiyecek yaw saçmalamayın dostlar memati ölürse iskenderi polattan önce ben vururum
15 Mart 2008 Cumartesi 22:02
kendinize gelinTürk Irkçıları
şeriat kürt propagandaları yapılan bu dizide gerçekleri göremediğiniz gibi kendinizi kaptırmışsınız Türk milletine ihanet edenler Türkün öfkesinden kurtulamazlar.
15 Mart 2008 Cumartesi 21:42
ölmeyecekkEMre
mematinin elindeki bıcak kurtarcak onu ayrıntıya diikatt ettiyseninzz bıcak çıkardı.bıcagı hiç kullanmazdıı kurtucak yaneeeeee
15 Mart 2008 Cumartesi 20:29
ölmeyecekpolat alemdar 03 fth 03
aslanım sakın oldürmeyin dizinin katsatısı düşer
15 Mart 2008 Cumartesi 20:05
öleblirde ölmezdekosavalı
bence ölmez çünkü nematiye işkence yaparlar abdulleh ondan bilgi almaya çalışır
15 Mart 2008 Cumartesi 20:04
SELAMUNALEYKUMMEMATI BAS
IZLEYICILER ÖLECEK OLURSAM SAKIN ARKAMDAN GIYABI CENAZE NAMAZI KILMAYIN EMi VE SAKINA SOKAKLARA DÜSÜP PROTESTO ETMEYIN OLURMU ESHEDU ENLA ILAHE ILLALLAH VE ESHEDU ENLE MUHAMMEDEN ABDUHU VERASULUH
15 Mart 2008 Cumartesi 19:55
ölmezemir
arkadaslar mematiyi kurtaracak kişi BULUT olur diye dusunuyorum cumki mematiyi baskasının oldurmesını ıstemıyo bulut bence halledecek bu işi ....gülüo
15 Mart 2008 Cumartesi 19:11
olmuyecekahmet demir
1-memati olmuyecek niye diye soracak olursanız polatın kafasında kavonoz kırdığı adam gelecek mematiyi kurtaracak 2. si hakanın gozunu cıkarttığı icin iskenden intikam almak icin iskenderden mematiyi oldurmuyecek bu 2sinden biri olacak gülüo
15 Mart 2008 Cumartesi 19:05
memati ölmezgöcmen
bence hakan mematinin yaşaması icin bir hareket yapacak polatın hakanı sorgulama sahnesini hatırlayın o sahnede olan biten mematiyi kurtaracak
15 Mart 2008 Cumartesi 18:35
At televizyonu gitsin daha işe yaramazkyosin
izlediğim bi dizi kurtlar vadisiydi.şimdi memeatiyide öldürürse bunlar artık televizyonun düğmesine bi daha basmama gerek kalmayacak.
15 Mart 2008 Cumartesi 18:13
mematiler ölmesinayse
ölurse tabiki dizi bitmez ama bütün tadı kacar hem bulutu öldürmeden ölmesin kardesim ayrıca ölurse hakanı oynayan oyuncunun vay halıne dıyorum ŞAŞMAZLARDAN RİCAM MEMATİ ÖLMESİN
15 Mart 2008 Cumartesi 16:55
mematiler ölmezmematiler ölmez
ben kendi adıma bunu sölemek isterim ki benim gibi düşünen o kadar insan varki memati ölürse ben bu film sadece iskenderden intikam alacak diye seyredirim ondan sonra izlemem yönetmenden senarist sölüyorum mematiler ölmez aslında memati ölürse bu yönetmen işi bilmiyor dicem başka bişey demem
15 Mart 2008 Cumartesi 16:45
ölmeyecek...duygubetul
bence hakan mematiyi öldürmeyecek.. o bölümü izlemedim ama hakanın gözünü o hale iskender getirdi. belki hakan bir şekilde intikam alır iskenderden die düşünüyorum, ve umuyorum. gülüo)
15 Mart 2008 Cumartesi 16:45
dizini güzeligiadnan çıngı
MEMATİ BAŞ VEYALCIN BULUT BU DİZİNİN DİREGİ VE SEVGİLİSİ DİZİYE GÜZELİK KATIYORLAR ULKE YORUMLAI YANINDA SEVGİ EKSİK OLMASIN İŞE BUNLAR DİZİNİN SEVGİSİ ÖLMESINLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR OKADAR BE GÜLÜM ŞEKERİM
15 Mart 2008 Cumartesi 16:39
mematisdf
memati ölmesin
15 Mart 2008 Cumartesi 16:28
memati345
memati ölmesin
15 Mart 2008 Cumartesi 16:27
Büyük iskenderTonyukuk_tr
Büyük iskender de derin lerin adamı polat ı ve ekibini bir de bu sekilde deniyor ihtiyarlar göreceksiniz iskenderde ihtiyarların adamı
15 Mart 2008 Cumartesi 16:10
heycanla bekliyorumderya
memati ölürse kimse izlemez çünkü o dizi mematiyle güzel polatla abduleyle güzel bu grup bozulmamalı heyecanla bekliyorum perşembeyi
15 Mart 2008 Cumartesi 16:00
memati ölmez istemiyorumMahmut
memati ölürse ben bir daha televizyon izlemiyorsun polat bey lazım degil en iyi oyuncu memati mutlu
15 Mart 2008 Cumartesi 15:48
memati de ölüryusuf yıldırım
önce çakır şimdi memati bırtakın be yaw yaşasın adam ne bu neyi sevse halk hep öldürüyosunuz
15 Mart 2008 Cumartesi 15:22
memati olsa ne olur olmasa ne olur!ahmet kale
Lem memati artık vezirlikten çıktı polata padişahlık veriyo adamlar padişahların onlarca veziri olur hem memeati de üstüne bi şey almaz oldu onsuz da film yürür çok karmaşıklaşıcak film.polatı iskender o ateşte yakar o kesin mutlu
15 Mart 2008 Cumartesi 14:24
yapmayın gülüm"ali uçtu
memati ölürse dağıtırım . kıymayın biricik mematiye
15 Mart 2008 Cumartesi 14:17
korkmayinkartel
memati olurmu ya adam basrolde 2. sirada ve bomba ihtiyarlar mematiyi kurtariyor ayrica polat iskenderin adamini neden sag birakti bi dusunun beee
15 Mart 2008 Cumartesi 14:15
mematihulusi baş
iskenderin mematiyı oldürurse ...kayacam.cakallll iskender
15 Mart 2008 Cumartesi 13:32
ölmeyecekali
fizyoterapist gamzeyi tanıdı bunun tiyosunu verdi..ikincisi polat her zamanki gibi hızlı düşünüp nasıl oluyorsa diyafonu açtırdı çünkü iskenderinde duymasını istedi.yani arkadaşlar memati ölmeyecek.artık senaristler nasıl düşünüyor ezberledik.
15 Mart 2008 Cumartesi 13:31
vururumali yılmaz
memati ölürse hakan senide ben vurucam sakın öyle bişey yapma ağrıdan istanbula gelip seni vururum aklını başın topla mematiyi kurtarmanın yolunu bul tamamı gülüm
15 Mart 2008 Cumartesi 13:27
bu adam olmez bence zatende ole olmalımurat gul
mematı olurse bu fılm bıter kardesım
15 Mart 2008 Cumartesi 13:16
kiz olaylarina girdigi zaman ölmüsdüyavuz
cakirda öldügü zaman kimse izlemez denildi ama ginede izlenildi
15 Mart 2008 Cumartesi 13:07
memati ve muronun kadericengiz istanbul
bence memati ölmemeli.o ölürse filimin tadı gider.birde muro da yaşamalı ve polatın safına geçmeli.çünkü son zamanlarda söylediği sözlerele büyük bir sempati uyanadırdı.bu sempatiyle polatın yanında yer almalı.örgütün yanında değil aksi halde.örgüte sempati kazandırır.
15 Mart 2008 Cumartesi 13:05
memati ölmemeli (ölürse diziyi ben izlemem)caner yılmaz
bence memati ölmemeli...Elinizde piyon,fil,at,kale varken... Veziri feda edemezsiniz.Oyun biter GÜLÜM!Bence ve herkezce siz veziri feda etmeyin GÜLÜM!!!
15 Mart 2008 Cumartesi 13:03
walla memati yaşaryunus
orda arkadaş doğru dedi doktorla sevgilisi yani ölmeyecek iskender bi yere hapsedecek sonra polat cengizi ii ce konuşturacak ve baskın olacak
15 Mart 2008 Cumartesi 12:50
mematibarış
bayağıdır söylediğim gibi hakan ihtiyarların adamı çıkacak ve mematiyi ölümcül şekilde vurmayacak iskenderin adamı nazımımda tataroğlunun oğlu çıkacakbana göre mematinin yaşaması için o kızı bırakması lazım çünkü racona pek yakışmıyor....
15 Mart 2008 Cumartesi 12:38
mematicikadem doğan
Atatürk de öldü ama Türkiye Cumhuriyeti devam ediyor
15 Mart 2008 Cumartesi 12:20
memati ölmemeliercn
abduley ve polat ne yapın edin mematiyi kurtarın memati ölürse vadide biter bence
15 Mart 2008 Cumartesi 11:57
karagözapo
arkaaşlar polatın son görüştüğü ihtiyar kimdir lütfen bildirin sakalı olan 30 bölüm
15 Mart 2008 Cumartesi 11:36
memati ölmemeli şekerimcewdet akın
eğer büyük iskender mematiyi öldürürse bende istanbula gider büyük iskenderi öldürürüm...Al gülüm ver gülüm deilmi gülüm...
15 Mart 2008 Cumartesi 11:09
ÖLMESİNhüseyin
BiLmiyorum ama MEMATİ öLmesin memati oLürse kımse diziyi seyretmez nasıL kurtaracaksanız kurtarın ama kurtarın
15 Mart 2008 Cumartesi 11:09
memeti ölmemeliyakup sönmez
memati ölmemeli diziyi dizi eden o zaten o olmasa kurtlar vadisi olmaz biz urfa halkı sadece polat ve memati için diziyi izliyoruz eğer memati çıkarsa diziyi kimsenin izleyeceğini sanmıyorum
15 Mart 2008 Cumartesi 10:48
Mematiabbas akgün
bencede memati ölmemeli.hakanı,muroyu,çetoyu dizide tutan yönetmen mematiye tamam diyemez vadinin hiç bir anlamı kalmayacak
15 Mart 2008 Cumartesi 10:12
yapmayın be kardeşim!!!!!firariii
olur mu böyle şey yapılır mı memati öldürülür mü kardeşim?? yapmayın böyle tadı kaçar dizinin gülüm. memati sakın ölmesin yaw
15 Mart 2008 Cumartesi 09:43
n'aptınız siz!!!!fenerium1907
filmin en güzel yerinde memati öldürülür mü hiç gülüm... yapmayın yaw tadını kaçırırsınız
15 Mart 2008 Cumartesi 09:36
Memati'nin olmeyecegi bariz!Zindeguc
Senaristler acik vermisler bence. Eger senaristler Memati'yi oldurmek isteseydi, kiz arkadasinin fizyoterapistle iliskisi varmis havasini vermezlerdi. Yoksa Memati olecekse kime ne fizyoterapistten ya da Memati'nin kiz arkadasindan di mi? :p
15 Mart 2008 Cumartesi 08:58
onu vuracaza beni vurunvolkan
mematiyi vurmayın kesinlikle kurtlar vadisini izlemeyiz. onu vuracağınıza bizi vurun daha iyi daha kimi izleyecez orda!!!!!!
15 Mart 2008 Cumartesi 08:36
Bence ölmeyecekorkut
memati ölmeyecek cünkü iskender gibi adamlarin mutlak sahibi vardir.iki sey olacak ya telefon gelecek, yada o kisi oraya gelecek .Ama bu dizi ne kadar hayal urunu olsada asagi yukari Türkiyenin gercekleri,mesela mematinin ölmesine yesil engel olabilir tabi askeri darbe olmasa:)
15 Mart 2008 Cumartesi 08:05
memati ölürse diziyi izlemem diyenlereyurtdışından yazıyorum
en sonunda haftalardır beklediğim sahneyi sonunda dün izledik. tarihte ilk bilinen türkler sakalar veya diğer adı ile iskitlerdir.mö 500 lerde yaşamışlardır. ilk türk hakanı alper tunga dır kurucuları. tarihte bilinen ilk büyük türk devleti büyük hun imp. dur. kurucusu teomandır.oğlu metehan büyütmüştür imp.luğu. ilk düzenli kara ordularını kurmuştur mö209 da o yüzden bugün kara kuvvaetleri komutanlığı armasında kuruluş mö. 209 yazar. o ilk sahnelerde ihtiyarların metehandan beri nasıl türk devletlerini kurduklarını fatihi mustafa kemali nasıl görevlendirdiklerini , kırmızı kitabı,gizli yerlerdeki atom bombaları petrolleri vs anlattığı sahneler işte beni uçuran sahnelerdi. ve polata ilk önce efe ali candan vs geçmişini unutmanı istedik bunları başardın şimdi bu millet için geleceğini unutacaksın dediler ve ilk ve büyük test kırmızı kitaba karşılık memati olmuş oldu. ve direk hakkını helal et dedi polat. yorumlara bakıyorumda diziyi mafya filmi vurdu kırdı filmi diye eleştirenleri haklı çıkartan yok memati olmazsa dizi olmaz , kurtları daha izlemeyecez vs gibi yorumlar sonderece şaşırtıyor beni. mematiyi bende severim. ama millet için eski kurtların son bölümünde amerikaya gittiğinde anne babasını feda etmişti.1 mematide feda edilir 1000 mematide. ben diziyi bu anlamlarından dolayı izliyorum ve heyecanla izlemeye devam edeceğimde.
15 Mart 2008 Cumartesi 08:02
bu saatten sonrahüseyin bulutüstü
mematiyi başına silah dayamışken öldürmezlerse bu dizinin inandırıcılığı iyice biter.. zaten mantık hatalarıyla dolu
15 Mart 2008 Cumartesi 05:10
amaaannn sakıınn izzlenmeezzzmehmet guncer
sakın memaati ölmesin tyoksa izlenmez yaaa bence mematiye varana kadar iskenderi öldürün ne o deniz kenarında gezen ayyaşlara benziyor salağın teki
15 Mart 2008 Cumartesi 03:13
MEMATI ÔLEMEZaslan muro
eger memati ôlûrse bir daha kesinlikle bakam.. senaryo yazarlar lûtfen dikkata aliniz bu mesajlarimizi !!!! boyle birsey yapamassiniz ......
15 Mart 2008 Cumartesi 03:09
memati ölmezinkazim delen
Memati ölürse cok üzülürüm insallah yönetenler bizleri dikkata alir saygilar
15 Mart 2008 Cumartesi 01:55
Memati olurse hic kimse bakmazselman yazir
bendce memati olurse hic kimse bakmaz cunku memati biraz dizinin tadini cikariyor ilk cekir sonra memari guzel olmaz
15 Mart 2008 Cumartesi 01:14
ölürse reyting düserbosversene
memati dizinin bas kahramanı yalcın bulutla ıkısı polatmıs way be adam ölümsüz aq on canlı umzuna sınek bıle konamıyo korkuya yoq ya abı tabı necatı sacmazın abısı yapımcıya polata bı bok yaptırmıyo mematı olurse dızının boku cıkar
15 Mart 2008 Cumartesi 01:06
yazık olurHakkı Taşdemir
mematinin ölmesi diziye bişey kaybettirmez zaten karı kız olaylarına karışması biraz karizmayı çizdirdi dizinin tek kahramanı Polat Alemdardır o olduğu sürece bu dizi herzaman keyifle izlenir.Vadiyi vadi yapan dizinin senaristleridir.Onlar bir memati gönderir bin memati getirirler.
15 Mart 2008 Cumartesi 00:37
sakın haekrem yılmaz
sakın mematiyi öldürmeyin memati öldüğü an kurtlar vadisi yok olur
15 Mart 2008 Cumartesi 00:13
malesefersin
arkadaslar malesef memati ölecek cünkü 1 hafta felan önce böyle görüntü gecmiş hakan kafasına sıkıyor memati yere düşüyor ... ceske böle olmasaydı be gülüm
14 Mart 2008 Cuma 23:22
hayat memat meselesicorci
memeati ölürse dizi polisiye diziden farkı kalmaz zevkide kalmaz bize bu diziye baktıran kişinin çıkması çok anlamsız olur yalçın bulutla konuşmaları bile herkesin dilindeyken kolay kolay hele bu şekilde ayrılması değil diziye memati gibi karakter oyuncusuna hjiç yakışmaz
14 Mart 2008 Cuma 22:55
hapşurukknihat
bence memati nin tam infazı gerçekleşirken 3+1 kere hapşurcak vede iskender kıllanacak nayır olamaz sen benim oğlumsun diyecek ve böylece memati kurtulacak yani bence böyle olmalı mantıklı ha ne dersiniz
14 Mart 2008 Cuma 22:31
memati olurseKatLiam
memati ölurse benim için kurtlar vadisi biter :'(
14 Mart 2008 Cuma 21:59
miracsengül
memeati ölmemeli memati cokkkk mert bir karakteri oyniyor memati cakirdan yadigar
14 Mart 2008 Cuma 21:23
yokyok yok
bence memati olmeyecek o kadar kolay bıtırmezler ya memati yi kurtarırlar ......
14 Mart 2008 Cuma 20:58
memati ölemezethemcitlak
memati ölürse kurtlar vadisi de bizim içinölür.ölecek varsa oda iskender büyüktür film yapmak diziyi seyretmek istenıyorsa adam adama hakanla bırakılır.oda hakanın kafasına sıkar film daha heyecenlı olur.pana film memati ölürse iyiler ölürbu filmin ikinci kahramanı
14 Mart 2008 Cuma 20:37
memati ölmesinalone
ölmesi istenenler dizinin ağır topları hiçbiri ölmesin muro olmasa kim bizi göldürecek
14 Mart 2008 Cuma 20:22
MurooMurat-ti
Örgüt Muronun ipini cekti, bu da Muronun isbirlikci hüvviyetine büriyecek, bu arda Muro nun izleyiciye daha sempatik olmasini saglamak icin önce icindeki insan sevgisini islediler ve son olarak ta Mematiyi Büyük iskenderin elinden kurtararak Kurtlar vadisindeki Muro karakterini dahada uazatip isleyecekler. Bu benim sahsi fikrim, sizcede mantikli degil mi ????
14 Mart 2008 Cuma 20:02
.mert_07
memati ölürse ben kv'yi izlemem
14 Mart 2008 Cuma 19:45
ÖLMEYECEKlevent ERGÜN
MEMATİ ÖLÜRSE BENİM İÇİN DİZİNİN HİÇ BİR ANLAMI KALMAZ VE BU DİZİYE BEN VE AİLEM SON VERİCEĞİZ BE GÜLÜM!!!
14 Mart 2008 Cuma 19:43
olmiycek olemezjanus
hic bisey olmasa mematiyi yalcin bulut kurtarir bulut mematinin baskasi tarafindan oldurulmesini istemez prensip meselesi:) bu arada mematinin kadini fizyoterapist sarkiciyla berabermis dizinin sonlarinda belli oluyo da o... o da acaip bise... acaba memati ne yapicak bu durumda... ihtiyarlarin her birimde adamlari warmis ya acep iskenderin biriminde adamlari kim?...
14 Mart 2008 Cuma 19:16
ölmezzzalemin kralı
avni ve cengiz adamı oldu artık baktı ki kırmızı kitap daha değerli mematiden öldürdük deyip saklayacaklar cengizde yerini söyleyecek
14 Mart 2008 Cuma 19:08
flaş memati ölecekmiseren
tğrkiyede bi sürü olaylar oluyo oturupta mematiye ne olacağınımı düşünelim yapmayın allah aşkına ne olursa olsun hiçç ilgilendirmiyo
14 Mart 2008 Cuma 19:07
..adiL aydemir
Ya bu dizide kim polat alemdarın önüne geçse ondan daha fazla sevilse hemen ölüyo çakır şimdi memati :@ ölürse izlemem daha o diziyi
kurtlar.vadisi.pusu.emre.bjk.
bence.memati.bence.ölmeyecek..pana.flim.duy.sesimi.iskender.büyük.ölsün.o.adamı.ben. sevmiyorum.ve.o.adam.karsıma.cıktıgında.onu.tarihe.gömecem.nolur.cıkartın.duyun.sesimi
Yorum 4gurbuzkasim@hotmail
Tam o sırada Baba adam Muslum gurses gelecekk Ddizi renklenecek gülüo ve memati yaşayacak sonra polat ve ekibi Usame Bin Ladine karşı savaşacak ve sonra Polat’ın Hollywood’un uçan kahramanı Süpermen’in tahtını elinden alacağını tahminn ediyorum Ya sizce
14 Mart 2008 Cuma 18:39
HAKANCIĞIMİSKENDER
DUR HAKANCIĞIM ÖLDÜRME TEKLİF SUNACAM MEMATİ BENİM ADAMIM OL NEDERSİN gülüogülüogülüo
14 Mart 2008 Cuma 18:35
mematisiz olmazasena
mematiyi öldürmeyi düşünüyorsanız vazgeçin memati ölürse bizde diziyi izlemekten vazgeçeriz ya bulutla yaptıgı diyaloglar bile bize yetiyo sakın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
14 Mart 2008 Cuma 18:33
Yorum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
Kayıt olmak için BURAYA
yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

İhtiyarlar Çıkışı Olmayan Olaylarda Devreye Girebilirler...Onlarda kurtarabilir ama gercekten diziyede bakarsan türkiyede atom bombası var.sonucta senin 2 komsunda atom bombası var israilde var ama sen orta dogunun en büyük gücü elinde hiç bir şey yok. iste oyle deil bence var ama bunu ne kim ispatlalayabilir Tabiki Kurtlar vadisi
14 Mart 2008 Cuma 18:31
Yorum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
Kayıt olmak için BURAYA
yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

mematinin ölmesi dizinin izleyici kaybetmesine sebep olur bence memati ölmez .Kurtulam Yon : Erhan Ve Nevzat Mematiden İzin İsterken ve Mematiyi De Çagırırken Mematinin Elinde Bıçak Vardı Onu Tekrar Beline Takmısdı Bence Büyük İhtimalede O Şekilde Kurtulacak.Sizce ?
14 Mart 2008 Cuma 18:27
Mematime dokunmayın :(Melike
öldürmeyin yaa ağlıcam bi dizimiz vardı mematisiz neye yararki aglioo(((( polatsız olmazzz, mematisiz olmazzzz, abdulheysiz olmazzzz. Raci Şaşmaz şaşmaa
14 Mart 2008 Cuma 18:16
memati bence ölüratila erden
çünkü senaryonun biraz canlı kalması için birileri ölür birileri dirilir... çakır nasıl öldü? dizi biraz daha tutuldu. anladınız siz onu... kemal bey seni esefle kınıyorum...
14 Mart 2008 Cuma 18:16
MEMATI ÖLÜRSE RACİ SNA OLURVEYSEL
önümüzdekı perşembe kurtlar vadısının ilk 10 dakıkasını ızlıyecegım eğer mematı ölürse bu dizinin izlenme oranı yarı yarıya ıner.. raci şaşmaz ve show tv akıllı olun polat ölsun memati ölmesın.memati varken polatmı vardı piyasada ? ayrıca mematı olurse filimde tad kalmaz.
14 Mart 2008 Cuma 18:09
Mematinin Ölümü 2. Çakır Faciası olur?QUbAR
Bu millet Sülayman Çakır öldü sineye çekdi? Gazetelere ölüm ilanı verdi? Gıyabi cenaze namazları kıldı? Halı saha maçlarında Çakır için saygı duruşunda bulundu? Vatan sağolsun dedi? Ama Mematide ölürse herhalde bayrakları yarıya indirir ülkede yas ilan ederiz? Dizi rayından çıkar? Memati ölürse o canımlı cicimli duygusal aşk dizilerinden farkı olmaz Kurtlar Vadisinin? Millet bu dizi ayarındaki diğer dizilere yönlenir? (gazi parsnarko..) MEMATİ ÖLEMEZ yoksa KURTLAR İZLENMEZ?
14 Mart 2008 Cuma 18:09
MEMATİSADIK ATALAY
MEMATİ ÖLÜR ONUN YERİNİ MURO DOLDURUR BU ARADA YALÇIN BULUT ÇOK ÜZÜLECEK HERHALDE
14 Mart 2008 Cuma 18:07
.....can
hepimiz mematiyiz..
14 Mart 2008 Cuma 18:01
gulummimati
sana bisey olursa vallaha ailecek bakmayiz tek sen varsin bildigimiz yunetmen abi lemati yasasin yoksa bir suru kisi kaybedecen
14 Mart 2008 Cuma 17:59
YOK KİBEYZA
Nasıl olur Memmati ölmez ne anlamı kalır o dizinin o zaman memeti bizim herşeyimiz.Memati ölmesin ölmesin ölmesin
14 Mart 2008 Cuma 17:59
MEMATİ ABİ YOKSA BİZDE YOKUZMEHMET
ALEMİN KRALI ÖLECEKMİŞ VAR MI BÖYLE BİRŞEY MEMATİ ABİ YOKSA BİZDE YOKUZ
14 Mart 2008 Cuma 17:52
memati ölürse...kemal ezeroğlu
ölümlü dünya kardeşim... varsın ölsün.su testisi su yolunda kırılır demişler... bekir kardeş sana allah akıl fikir versin....
14 Mart 2008 Cuma 17:52
biter bu dizibekir toklucu
eğer memati ölürse biz baha... şireketler topluluğu çalışanları olarak diziyi izlemeyeceğiz.izlemediğimiz gibi çeşitli provakatif eylemlerde bulunacağız.susma susdukça sıra sana gelecek.mematiler ölmesin
14 Mart 2008 Cuma 17:43
raciciğimali cengiz
bak gördünmü yorumların ardı arkası kesilmiyor sanırım sende amacına ulaştın bu daha burda böyle kimbilir diğer taraflardada ne yorumlar vardır kısacası MEMATİ ÖLMESİN RACİ ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA ...
14 Mart 2008 Cuma 17:36
mahsenvele
memati on tane kırmızı kitaba bedel bir karekter yirmi tanede iskendere bedel onun için mematiden bukadar çabuk vazgeçilmez bence. Birde kız kulesin altında öyle yerler varmı şaşırdım,çünkü iki kat aşagıya indiler. bilen varmı? soruyorum
14 Mart 2008 Cuma 17:17
ölmeeeezurzais
iskender diyecek ki dur hakanım
14 Mart 2008 Cuma 16:56
ÖlmesinCihan Aksongur
ben kurtlar vadisini çakırrr öldükten sonra izlememiştim.hatta bi süre show tv ye bakmadım.bence Mematide ölürse çok izleyici kaybedecek showtv ölmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
14 Mart 2008 Cuma 16:47
...dadas
bana kalırsa ihtiyarların sölediği gibi polat ve ekibinden kimseye birşey olmaycak garantisi dvreye girer ihtiyarlar mematiyi alırlar...bu arada muroda polatın ekibine katılırsa şaşırmayın...var bi bildiğimizki yazıyoz....
14 Mart 2008 Cuma 16:44
:)yazıyor
memati ölürse ntvyi skytürkü ve habertürkü izlemicem akpye oy vermicem yetkililer duysun açlık grevine balarım..
14 Mart 2008 Cuma 16:29
memati ölmemelimemati
memati ölürse show tvyi artık izlemeyeceğim.şu iskendermidir nedir şeker komasına bir girsede ölse gitse.dizinin huzurunu bozdu.
14 Mart 2008 Cuma 16:20
mematiTonyukuk_tr
Memati ölürse ne diziyi izlerim ne show u Tv yi sadece haberler için açarım
14 Mart 2008 Cuma 16:18
kurtulacakyilmaz 34
senaryo uzaya bilir murro itrafci olarak donerse iskenderin adamlariyla yakin irtibata girerek polata yeri ve durumu bildirecek polat ve adamlari mematiyi kurtaracak Hakanin isi korkutma amacli memati iskenderin eline gecmisken böylede bir koz varken yok edermi adamin aptal olmasi lagazim cart flim sunar....
14 Mart 2008 Cuma 16:18
-----PAŞA GÖNLÜM
YHA ARKADAŞLAR KAPILMAYAIN BU KDAR FİLME BİRAZ ZEVK KATMAK İÇİN YAPMIŞLAR BU SAHNEYİ ONUN GÜLÜ KURTARIR MEMATİYİ O YAPMADIMI MEMATİ KENDİSİ YAPAR..FİLMDEKİ EN KARİZMA ADAM MEMATİ POLATA BAK SATTI MEMATİYİ..
14 Mart 2008 Cuma 16:15
ÖLMICEMMEMATI BAS
arkadaslar emin olun ihtiyar heyeti gelip kurtaracak.oadamlar derin adamlar görürsünüz.yada elindeki caki varya orda filme vurgu yaptilar.onla alakali.cakiyla kurtulacak.bahse giren varsa 500 dolar koyuyom allahima.
14 Mart 2008 Cuma 16:09
------teoman öner
memati ölsün bırak vadiyi show tv yi izlersem namerdim
14 Mart 2008 Cuma 16:07
memati ölür ise zaten sizi biter iskenderin işide bitertelli baba
memeati ölür ie büyük iskenderi bana yollayın çin işkencesi yapcam ona 1 sen boyunca cok ta zevk alırım.. alayına gider... diz deyip gecemeyin gercekler bu dostum .... boyle ıslıyor devır recep ıvedık gıbımı olmak lazım acaba...
14 Mart 2008 Cuma 16:05
mematituran
herkes çakır ölürsede dizi biter dedik dediniz ama dizi dahada kızıstı mematide ölmes inş ama ölürsede dizi bitmez iyice kızısır ben mematinin diziyi bıraktıgını düsünüyorum
14 Mart 2008 Cuma 15:57
MEMATI OLURSE DIZI BITERali tuzun
MEMATI OLURSE DIZIDE BITER
14 Mart 2008 Cuma 15:52
GÜLÜMAYKUT YAŞAR
YA MEMATİ ÖLÜRSE BU FİLİM ARTIK İZLENMEZ O KURTLAR VADİSİNİN GÜLÜ SAYIN YAPIMCI O FİLMİN BİR EKOLÜDÜR.
14 Mart 2008 Cuma 15:49
FILMI KILLANDIRMAYINDADAS ATI
MEMATI ÖLÜRSE FILMIN BI ÖZELLIGI KALMAZ HATUN ISIDE MEMATIYI BOZDU YAA YA SU KIL HAKANIDA AMMA UZATTILAR HABIRE PIYASAYA CIKIYO FILM BIRAZ KILLANMAYA BASLADI GALIBA
14 Mart 2008 Cuma 15:45
mematillöjkljö
bence memati hiç girmeyecekti bu hatun ayaklarına hiç yakışmiyo karizma gitti be abi nerde ağır abi memati
14 Mart 2008 Cuma 15:35
memati ölürse filmi ailece izlemeyeceğizmemati ölürse filmi izlemem
memati bu dizinin 2. başrolü eğer bu oyuncu öldürülürse filmin tadı kaçar. Eğer Memati öldürülürse filmi izlememe kararını herkes gibi bizim ailede aldı...
14 Mart 2008 Cuma 15:34
memati ölmiyeceknihat
arkadaşlar memati tekerleğin yanına eğildiğinde bi cam parçası gördütekerleği o patlattı zannedip eline aldı o cam parçası elinde hakan mematiyi hemen öldürmiyecek biraz okşuyacaktır o arada memati kurtuluphakanın elinden kaçacaktır tahmim lerim hep tutmuştur ona göre
14 Mart 2008 Cuma 15:34
memati ölürse dizi biterhırçın kızlar gurubu
memati ölürse diziyi seyrememe kararı aldım raci beyin dikkatine ekmeğinize kan doğramayın adamı kızdırmayın
14 Mart 2008 Cuma 15:24
......kartal
arkadaşlar koskoca çakır öldü bu dizide mematiyide pekala ölebilir zaten karıkıza bulaşmasından belliydi pek duygusallaşmıştı ben ozaman anlamıştım memeti nin öleceğini
14 Mart 2008 Cuma 15:20
orhan adlı arkadaş haklıkemal
bencee arkadaş doğru yazmış mematinin sevgilisi(şuna sevgili demiyelim gülümgülüo)) kaçırırken bulutu aradı..bulut mematiyi kurtarır..zaten memati ölürse dizi bitti gibi birşey olur..hadi be gülüm memati dayan..
14 Mart 2008 Cuma 15:19
mematicihan ilhan
eğer memati ölürse dizinin sonu demektir.umarım ölmez.yoksa dizinin tadı kaçar benden bu kadar
14 Mart 2008 Cuma 15:18
kvpmehmet sarıca
memati ölmesin
14 Mart 2008 Cuma 15:16
olmemelimemati
eeger oldunren var sa bende onu öldürürüm
14 Mart 2008 Cuma 15:02
memati asla ölmemelifatihliler
memati ölürse dizinin hiç bir analamı kalmaz.raci bey
14 Mart 2008 Cuma 15:02
SÜPRİZSENARİST
MEMATİ OFİSTE ELİNDE TUTTUĞU KÜÇÜK BIÇAKLA İPLERİ KESER,HAKANI ETKİSİZ HALE GETİRİR VE SİLAHINI ALIR,HAKAN I ÖNÜNE SİPER EDER VE NAZIM HAKAN'I VURUR ,O ARADA MEMATİDE NAZIMI VURUR UFAK ÇATIŞMA YAŞANIR.İSKENDER BU ARBEDEDE KAÇAR.DİKKAT ETTİYSENİZ İÇERİDE HAKAN,İSKENDER,NAZIM VE MEMATİ VAR...gülüo
14 Mart 2008 Cuma 15:01
bulutorhan
Biyorumda benden arkadaşlar Memati sevgilisine sinirlenip evden çıktı sevgilisi arkasından bakarken camdan mematinin mematiyi kaçıranları gördü ve hemen bulutu aradı zannedersem bulut kurtaracak mematiyi....izleyip görecez...
14 Mart 2008 Cuma 14:58
SIKTINIZAUCI BULENT
SIKTINIZ ALIN BENINI DIZIYE VALLAH BUYUK ISKENDERI DE ONUN YANIN DA OLANLARI TEMIZLEYIM DIZIYI MEMATISIZ DUSUNMEK BILE ZOR... LAZ ZIYA,KILIC, GIBI MEMATIDE BASIT GIDIYOR COK KOMIK OLUYOR ARTIK DIZI.
14 Mart 2008 Cuma 14:57
kaybedersinizemrullah gezer
bence memati ölürrse kurtlar vadisi pusu.diye bir şey izlenmez .bir ilin nufusu kurtlar vadisini izlememesi ne kdar kayıp verir. bu sadece benim görüşüm????????????????????
14 Mart 2008 Cuma 14:53
ATATÜRK KURTLUS SAVASININ ÖNDERIDIR!.Denizniko
Dün aksamki bölümde polatla gorusen bizce malum olan kisiler, sanki Kurtlus savasina Ataturk bir memur gibi atanmis olarak gosterdiler.ATATURK KURTLUS SAVASININ ONDERIDIR!... Bu sorgulanamaz, baska seylere alet edilemez..
14 Mart 2008 Cuma 14:52
memati ölmemeliseyda ahmet koç
bu diziyi ayakta tutanlardan biride memati dir eğer ölürse kimse izlemez
14 Mart 2008 Cuma 14:49
ebruEbru
ya bencede memeatiyi oldurmeleri sacma olur ya öldürmesinelr yazik polat naisl agladiii kiyamam
14 Mart 2008 Cuma 14:42
SAYIN RACİ ŞAŞMAZMEHMET HALAÇOĞLU
MEMATİ ÖLÜRSE BU KURTLAR VADİSİ VERSİYONLARI HİÇ KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMEZ SİZ SONUÇTA REYTİNGLER SONUCU PARA KAZANIYORSUNUZ KENDİ EKMEGİNİZE KAN DOGRAMAYIN MEMATİ BAŞ GİBİ BİR OYUNCUNUN BU DİZİDEN ÇIKMASI DEMEK SİZİN İNTİHAR ETTİGİNİZ ANLAMINI TAŞIMAKTADIR..SAYGILARIMLA .....
14 Mart 2008 Cuma 14:41
helalleştilerperihan
soluksuz izlediğim bölümlerden biriydi.karşılıklı helalleşmeleri bize duygulu anlar yaşattı.çok daha güzel bölümler bizi bekliyor bundan sonra.Polat nihayet ihtiyarlarla görüştü ve onların yanında yer aldı.
14 Mart 2008 Cuma 14:39
MAMATİİİMURAT
VALLA ONU BUNU BİLMEM TİCARETİN İKİ KURALI VARDIR AL GÜLÜM VER GÜLÜM. MEMATİ ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
14 Mart 2008 Cuma 14:37
BIÇAKÇI OLDUĞUM İÇİN BIÇAKTAN ANLARIMORHAN BALIK
BAZI YORUMCULAR BIÇAK YOK DİYOR MEMATİ POLATIN YAZAHANESİNDE BIÇAĞI CEKETİN ARKA TARAFINA GÖZTERE GÖSTERE KEMERİNE TAKTI İSKENDERİN BOĞAZINA DAYAYACAK HAFTAYA GÖRÜRÜZ,K.MARAŞ /ELBİSTAN
14 Mart 2008 Cuma 14:26
Hepimiz mematiyiz!!memati
Mematiye uzanan eller kırılsın!!
14 Mart 2008 Cuma 14:23
filmalo
filmde kalmamış,millet yaşıyor,uyanın bu bir dizi.
14 Mart 2008 Cuma 14:08
SAÇMALIK BUUUÖZKAN ANTEEP
EGER BU MEMATİ ÖLÜRSE BU FİLME BİDAHA BAKMAMMM SENARYOYU YAZAN ARKADAŞ YANİ RACİ ŞAŞMAZ BEEY AKILLIOL BU MEMATİYİ ÖLDÜRRTME HAKANA SEN ZARAR EDERSİİİN BENDEN SÖYLEMESİ
14 Mart 2008 Cuma 13:57
ecelinerdal bulut
len raci şaşmaz memeti ölürsee dur bakalımm sen ne zaman öleceksin.
14 Mart 2008 Cuma 13:50
...................
Siz Iskenderin yüzünü görmedinizmi arkadaslar?? adam resmen sok oldu cünkü polattan bu tarz bir görüsme beklemiyordu..cok iyi bölüm yapmislar...haftaya görecegiz ne olacagini.
14 Mart 2008 Cuma 13:44
memati ölmemelionur
film zaten son birkaç hafta yavaş geçti POLAT ALEMDAR'IN önemli adamlarından hele bu birde sağ kol ise MEMATİ BAŞ ÖLMEMELİ - MEMATİ'NİN ÖLMESİ ne kadar saçma olur. Bence memati ordan kurtulmanın bir yolunu bulsun.
14 Mart 2008 Cuma 13:36
memati ölmesin bu şekilde olmaztahir
olamaz yaaa hemde o hakanın elinden olmaması lazım asla bütün dizinin havası bozulur serefsizler karlı çıkar yanlış olan kazanır yani dizinin doğasına aykırı memati ölecekse çatışırken ölsün daha bulut var kimin diyaloğunu dinleyip gülecez biz yapmayın ölmesin memati
14 Mart 2008 Cuma 13:34
POLATI ÜZENİ BENDE ÜZERİMORHAN BALIK
SAKIN HA MEMATİ ÖLMESİN 1 HAFTA KURTLAR VADİSİNİ İZLEMEK İÇİN BEKLİYORUZ MEMATİNİN YAPTIĞI İCRATLARI İZLEMEK İSTİYORUZ O, OLMAZ İSE KURTLAR VADİSİNİN TADI KALMAZ POLATI ÜZENİ BENDE ÜZERİM BENİ KIZDIRMAYIN K.MARAŞ ELBİSTAN/SEVGİLER SAYGILAR EFENDİM.
14 Mart 2008 Cuma 13:30
sürükleyici de ?husnuarkose
Dizi sürükleyici, ancak sık sık reklam furyası çekilmez oldu. Ben dizi arasında yayınlanan reklam ürünlerinden hiç birinden tüketmiyorum. Her şeyin bir ölçüsü var.Mematinin ise işkence görmesine bile dayanamıyorum.Öyle bir tiplemeyi oynayan oyuncu bir daha bulamazsınız.
14 Mart 2008 Cuma 13:23
AyrıcaTrabzonlu
Ayrıca şu dediğimide yabana atmayın... Eğer memeatiyi oradan birisi kurtaracaksa o isim kesinlikle YALÇIN BULUT olacak... Dediydi dersiniz...
14 Mart 2008 Cuma 13:23
Ne bıçağıTrabzonlu
Birileri mematinin elinde bıuçak vardı diyor. Allah aşkına bıçak vardı tamamda o polatın mekanındaydı. Adamı bayılttılasr. ellerini bağlarken görmedilermi bıçağı. Biraz mantıklı olun...
14 Mart 2008 Cuma 13:20
Olmadı şimdiTrabzonlu
Dizinin tadı çakırdı.... Öldürdünüz... Tuzuda memati... Onuda öldürmek üzeresiniz... Eski tadı alalmam o ölürse ... Arkadaşlar görünen oki parmaklıklar arkasında adlı dizi bizi bekliyor. Hasyırlı uğurlu olsun...
14 Mart 2008 Cuma 13:18
MEMETİYE DOKUNAN KARŞISINDA BENİ BULURYAŞAR BAYRI
BEN TAM BİR KURTLAR VADİSİ HASTASIYIM ÇOK ASABİYİM MEMETİ DİZİDEN GİDERSE DİZİNİN TADI TUZU KALMAZ MEMATİ ÖLMEMELİ ŞU ANDA ELİM AYAĞIM TİTRİYOR HAKANA SÖYLEYİN MEMATİNİN KAFASINDAN SİLAHI ÇEKSİN YOKSA MEMATİ BELİNE KOYDUĞU BIÇAKLA HAKANIN KARNINI DEŞER FİLİMİN DEVAMINI İSTİYORSANIZ MEMATİYİ ÖLDÜRMEYİN BİRDE ESKİ KAREKTERİNE KAVUŞSUN KARI KIZ ONU BOZAR.K.MARAŞ/ELBİSTAN
14 Mart 2008 Cuma 13:17
şaakacılarmehmetttttttt
bu yaptığınız ancak şaka olur.insanları filme bağlamayı biliyosunuz.ama okadar aptal değliz.istediğiz zamanda bırakmasını biliriz ona göre dawranın burdan yapımcılara sesleniyorummmm
14 Mart 2008 Cuma 13:15
...mehmet ünlü
büyük bi mucize olmassa memati ölecek.zaten dizinin inandırıcılığı için ölmesi de şart.ne o dizide her bölüm bi sürü adam ölüyo o neden ölmesin.ama gene de memati ölmeyecek bence gülüo
14 Mart 2008 Cuma 13:14
MEMATİ ÖLMEMELİselçuk ALPER
Umarım yine bir takım sıkıntılardan dolayı mematiyi feda etme durumunda değilerdir öyle olursa üzücü olur böyle olmamsını temenni ediyorum bi çok izleyicide böyle düşünüyordur bu çakırdan daha sarsıcı olur bilesiniz yıllardır emeği geçen birni bi kalmede silerlrse yanlış olur
14 Mart 2008 Cuma 13:14
BİR DAHA İZLEMEYİİZZZZZZZuur
Eğerrr mematiyee birr şeyy olursaa kesinliklee birr daha izlememm buu diziiyiii racii beyyy o na göree..
14 Mart 2008 Cuma 13:10
memati dooru köye..düzceli
memati diziyi bırakcak bu sene fındık çok yalpankaya'ya gelcek fındık bahçesine köyde çalışcak tırpan falan sıkıldı çocuk burjuva değil o gel köyüne memati bekliyoz..
14 Mart 2008 Cuma 12:59
acaıp kmoralım bozulducenk
benım bu dızıyı ızlememın ıkı nedenı var.. bırısı anlatılan olaylarla gunluk hayatımızın acıklamasınuın yapılması dıgerı mematı. ama ben mematının olacagıne ınanmıyorum. bence buyuk ıhtımalle kgt teskılatı anı bır baskınla mematıyı kurtaracak.. umuyorum ve ıstıyorum.. ayrıca nazımın mematıye vurdugu an sankı bana vurmus gıbı hıssettım yaaaa. sayın yonetmen arkadaslar.. egeer oldurulecekse oldurulsun ama dayak yemesın memetı.. bu bızı cok uzer....
14 Mart 2008 Cuma 12:53
MEMATİ ÖLMESİNTurhan
Eğer Memati ölürse bu diziyi izlemem.Mematinin bu dizide farklı bir yeri var.
14 Mart 2008 Cuma 12:39
MEMATİİMelike dadaş
Böyle saçmalık olmaz paradamı anlaşamadınız yaf 40 milyon dolar dizi başına reklam alıyorsunuz memati ne istiyorsa verin ÖLDÜRMEYİNNNNNNN Raci ayağını denk al allam yaa çıldiriciyim.
14 Mart 2008 Cuma 12:24
BİRİSİNEBARON
HELAL OLSUN SANA DİKKATLİ İZLEYİÇİSİN MEMATİNİN ELİNDE BICAK VARDI.KURTULACAK BAŞKA CAĞRESİ YOK
14 Mart 2008 Cuma 12:23
ikiside ölecekseyfullah
bence memati ölecek ayrıca bulutta ölecek.ikisi birden başka bir filmde buluşacak
14 Mart 2008 Cuma 12:14
BAK RACİali cengiz
yapma bunu yapma sakın kendini öldür mematiyi öldürme inan bende seyretmem çok ciddiyim...
14 Mart 2008 Cuma 12:11
memati ölmeyecek?QUbAR
Hz.İsa gibi göğe yükselecek? Ama hayranları onu hep öldü bilecek? Sen küçüksün ölemessin kefen bile giyemessin:)
14 Mart 2008 Cuma 11:55
abi ölmesin yavburakkk
abi nediyon sen yönetmen bey memati ölürse filmin tadı tuzu kalmaz bunu bilin ondan sonra kimsede bu filmi kolay kolay izlemez öldürde gör ozman gülümmm mematiyi çakır öldü nasıl millet koptu filmden aynısı mematiyede olcak artık reytinler tavan yapmaz
14 Mart 2008 Cuma 11:55
iskenderin sonu olacakby_olci
bence memati ölmicek orda ölcek olan iskender we hakan olcak memati ölürse flimin tadı kalmaz
14 Mart 2008 Cuma 11:49
memati ölmesinmustafa45
memati ölmesin...ama bugünkü gazetelerde de bi haber vardı halk istedi muro itirafcı olacak diye..polat ın sağ kolu olmasaın sonradan...
14 Mart 2008 Cuma 11:48
raci şaşmazaali cengiz
aslan bey,laz ziya,hüsrev ağa,ve niceleri öldürdün dizinin içine .....tin sakın böyle bir yalnışlık yapma ne yap et kurtar kendimi kurtulur ihtiyarlarmı yardım eder bilmem ama kurtar ölmesin .....kunu çıkarma kendine bukadar güvenme her halukarda dizi seyredilir diyorsan yanılıyorsun soğutma insanları bu diziden RACİ...
14 Mart 2008 Cuma 11:45
memati kurtulacaknecip
bence memati kurtulacak ve polata niye kendisini kurtamak istemedigini soracak polata karsi olacak kimbilir belkide iskenderin adami olacak(yazdiklarim tamamen hayal urunudur)
14 Mart 2008 Cuma 11:42
memati ölemezbağımlı
Memati Baş bukadar kolay ölemez.Memati yaşasın. Oradan kahraman olarak çıksın........
14 Mart 2008 Cuma 11:42
şoktan çıkamıyorumMelike
YAA ŞOKTAYIM MEMATİ ÖLMESİN. RACİ ÖLDÜRME MEMATİYİ
14 Mart 2008 Cuma 11:34
mematisiz bu film ilerlemez arkadaşarda
bence memati baş kurtulacak çünkü o ölürse filmin tada tuzu kaçar ölmemelisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin memati başşşşşş
14 Mart 2008 Cuma 11:16
ölmeeeeezbirisi
çünkü mematide bıçak var kurtulur sakin olun panik yapmayın herşey yolunda. gülüo
14 Mart 2008 Cuma 11:14
ölmesınmemati
memati olemez olmesın olurse bu dızı burda bıter herkesede bıtırırım olmesın kardesın ne olursa olsun olmesın burdan raci abi yeseslenıyorum olmesın
14 Mart 2008 Cuma 11:11
ACIMIZ BUYUKhuseyin
YA MEMATI NEYSE DE...MURRO GIBI BIR LIDER GIDIYOR BEN ONA YANIYORUM...ISBIRLIKCI HAINLER DIYE DIYE BIRISI KAFASINA SIKACAK YA YAZIK OLUCAK...MEMATI HAZRETLERINE GELINCE...MEMATI ABDULEY..POLAT BUNLAR 21.YUZYILIN EVLIYALARI...OKUNMUS ONLARA BISEY OLMAZ..
14 Mart 2008 Cuma 11:09
mematimurat illi
memati sana yazık olur inşallah kurtaracak birileri çıkacaktır. narko terör sana göre değil o dizi para etmez
14 Mart 2008 Cuma 11:04
mematihalil sinanay
KURTLAR VADİSİ ÇOK ESKİ BÖLÜMLERİ DAHİL YANİ BU GÜNE KADAR GELEN BÜTÜN BÖLÜMLERİNDE POLAT ALEMDAR KADAR BAŞARILI OLAN MEMATİ DİZİDE ÖLMEMELİ ÇÜNKÜ POLAT TAN SONRA EN ÖNELİ KİŞLERDEN BİRİDİR.MEMATİ ÖLÜRSE DİZİNİN TADI TUZU KALMAZ MEMATİ ÖLMESİİİİİİNNNNNN
14 Mart 2008 Cuma 10:51
Memati gitmeeeMelike
Ya bu nasıl senaryo memati öldürmek hangi aklı evvelin senaryosu. asla izlemem kataa izlemem polatsızda olmaz mematisizde olmaz abdulheysiz olmaz yaa Allah aşkına mematiyi filimden çıkarırsanız yuh size.
14 Mart 2008 Cuma 10:32
memativedat
memati bence birileri tarfaından kurtarılacaktır iskenderin elinden.üzmeyin kendinizi o flimde memati ölemez.yoksa flim biter.
14 Mart 2008 Cuma 10:31
MEMATİ ÖLÜR İSE FİLMİN SEYİR TADI KALMAZ.ORHAN BALIK
MEMATİSİZ FİLMİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM MEMATİ ÖLÜR İSE BANA FİLMDE ROL VERSİNLER İSKENDER VE HAKANIN KANINI İÇEYİM NASILMIŞ ELİ KOLU BAĞLI BİRİNİ ÖLDÜRMEK ONLARA GÖSTEREYİM ONLARIN MEŞALESİNİDE BEN YAKAYIM K.MARAŞ /ELBİSTAN,SELAMLAR.
14 Mart 2008 Cuma 10:30
Şu an havalar cok sisLi kurtalara söyleyin cok diikatli olsunlarKasim
Kurtlar Vadisinde Derin Devlet drumundakı İhtiyarlar Polatın arkasında olucak .Polar artık Rotasız gemi drumundan kurtulucak .Artık kim neler yapıyor kimi yokedecek hersey dahada netkeşecek ve dizi seyri gercekten cok keyifli olucak .Artık pusuyu Polat kuracak ve kimleri çıkartacak .Heyecan dolu dakikaklar başlıyor arkadaslar gülüo
14 Mart 2008 Cuma 10:29
güle güle,euro
memati sen parsnarkosaçmaterör dizisine geç.
14 Mart 2008 Cuma 10:24
bize bişey olmazz...karan korutürk
Hepimiz MEMATİYİZ...
14 Mart 2008 Cuma 10:20
zerdalayfizlayt
mematinin miadı doldu,tahtalı köye gitmesi isabetli karar.
14 Mart 2008 Cuma 10:20
konu yetersizalp aydın
konuda zorlamalar ve çelişkiler başladı mesela ihtiyarları kimse tanımıyordu asırlardır var ve çok gizlilerdi şimdi ise polatın kabulünü sağır sultan bile duydu bu nasıl bir senaryo gerisi boş memati ölecekmi kalacakmı bu senaryoya bu tartışma yersiz.
14 Mart 2008 Cuma 10:18
teşkilatplanet
kurtlar vadisi pusudaki olayların ve metehan dan buyana gelişen teşkilatın sırlarını detaylı öğrenmek istiyorsanız SELMAN KAYABAŞ ın TEŞKİLAT isimli kitabını okuyun.tarihi gerçeklere şaşıracaksınız.
14 Mart 2008 Cuma 10:17
MEMATİ BAŞ OLMASSA OLMAZMAHMET
ÇÜNKÜ POLAT ALEMDAR MEMATİSİZ YAPAMAZ FİLİMİN HİÇBİR GÜZELLİGİ KALMAZ
balamutözkan
memati eğer ölürse dizinin pek izleneceğini sanmıyorum... çünkü memeti diziye bir renk katıyor...eğer memati ölürse dizinin bütün zevki kaçar...o yüzden ölmemeli....
MEMATİMETİN IŞKIN
MURO İTİRAFCI OLUP POLAT'IN SAFINA GECECEK HERHALDE.AMA SAKIN MEMATİYİ ÖLDÜRÜP YERİNE MUROYU DÜŞÜNMESİNLER.HOCAEFENDİNİN YORUMUNU YAPANLARDA BANA GÖRE BU DİZİYİ ANLA(YA)MAYAN KİŞİLERDİR.NERELERDEN NE BAĞLANTILAR KURUYORSUNUZ.ZATEN BÖYLE BİR GÜCÜ OLSA NEDEN ARKA SAFLARDA DURSUN.
14 Mart 2008 Cuma 10:14
MEMATIMEMATI BAS
MEMATI ÖLÜRSE BU DIZIYI ALSA VE KATTIYEN IZLEMEM !!! MEMATI ÖLEMEZ O DAHA YALCIN BULUTLA HESAPLASACAK !!!
14 Mart 2008 Cuma 10:13
kurtlar ovasıekran
memati figuran,ölsede bir şey değişmez,kafasıda pek basmıyor,yerine üniversite mezunu şiddetten uzak,pavyon karılarıyla takılmayan birini bulsunlar.
14 Mart 2008 Cuma 10:12
ölemezölmez
dizi biter...
14 Mart 2008 Cuma 10:05
ikisinede ölmek yakışmazmurataslan
mematinin ölmesi filmi sadeleştirir.bence ölmemeli ama filmin kuralıysa birşey diyemem.yamuro oda ölmemeli onuda ülkeye kazandırma olarak gösterilmeli.zaten muroda vicdanlaşmıştı onada budurumda ölmek yakışmaz amakural varsa birşey diyemem.
14 Mart 2008 Cuma 10:04
MEMATİORHAN BALIK
MEMATİ ÖLSÜN BİRDAHA İZLEMEM KURTLAR VADİSİNİ O ÖLECEĞİNE HAKAN ÖLSÜN ONUDA ABDULLEY ÖLDÜRSÜN.
14 Mart 2008 Cuma 10:03
izlememkaraDAG
memati ölürse kurtlar vadisini unut
14 Mart 2008 Cuma 10:01
ne alaka sevgili timurmeliha ruken özpınar
kurtlar vadisi bir senaryo lütfen bari izlerken tadını çıkaralım,yaşlılar heyeti gülen cemati dir deyip insanları diziden soğutuyorsunuz,türkler türk olarak kendilerini yöneticek kudrettedir.yönlendirilmeye ihtiyaçları yoktur.sizin bu yorumunuzdan sonra diziden soğudum seyredemicem özür diliyorum bi perşembe keyfim vardı o da kaçtı
14 Mart 2008 Cuma 09:58
:)ali başar
Ne gülen cemaati arkadaş Adam dünyayı yönetenleriz diyor. Google ye böru bodun yaz görürsün ne olduklarını
14 Mart 2008 Cuma 09:55
yazık olur diziyenizamettin ekmekçi
bence mematinin ölmesi diziyi çok kötü etkiler.kesinlikle memati ölmemeli.daha bulutla kapışacak.ve muroya gelince bence muroda ölmesin.çeto ona silah doğrultunca onu görsün ve çetoyu öldürüp polatın saflarına geçsin ve itirafçı olsun...
14 Mart 2008 Cuma 09:52
mematieeeeeeeeeee
memati olmazsa bu dizi yürümez herkez onu karekteriyle duruşuyla tuttu okadar
14 Mart 2008 Cuma 09:52
MematiVatansever
Memati ölsün o diziye bakmam
14 Mart 2008 Cuma 09:47
MEMATİMehmet SÖNMEZ
MEMATİ ÖLÜRSE O DİZİYİ ANAM BİLE İZMEZ YAPIMCILARA SATGILARIMLA
14 Mart 2008 Cuma 09:38
ölmesinölmesin
memati olmazsa kurtlar vadisi biter... kimse izlemez .. mutlaka kurtulamasi lazim ..
14 Mart 2008 Cuma 09:34
burda 17 kısıyız persembe gunlerını beklıyoruzmemati baş
burda 17 kısıyız eger mematı baş ölürse fılmın reklamına bıle bakmam baktırtmamda arkadaslarıma mematı bas ölmesin muroyu vurun gitsin !!
14 Mart 2008 Cuma 09:33
güldürme bizimaydin
gülen mi? güldürme beni? dünyayı yönetenlerden bahsediyoruz ülkeyi yönetenlerden bahsediyoruz kardeşim. Amerikanın izniyle okullar açan, amerikan sermayesi kullanarak bankacılık yapanlardan bahsetmiyoruz. masonları destekleyenlerden, masonik partilere destek verenlerden bahsetmiyoruz. milli bir yapılanma, abdulhamitin mirasından bahsediyoruz burda. ne güleni? güldürme adamı
14 Mart 2008 Cuma 09:30
memati ölmesin,,
memati ölmesin yerine bir başkası gelmesin ama illa memati öleceksede vatan sağ olsun
14 Mart 2008 Cuma 09:26
memati olmazsa o filim bir hiçtirbaguri
mematisiz kurtlar kurtsuz memati olmaz memeti yaşasın yoksa filimi izlersem şerefsizim
14 Mart 2008 Cuma 09:18
...Emre
Memati ölürse dizi izleyici kaybeder memati biçok şekilde kurtulabilir bence kurtulacak.
14 Mart 2008 Cuma 09:17
murootimur
bence mematinin yerini muroo alacak..yaşlılarda gülen cemaatidir.aha buraya yazıyorumm..
14 Mart 2008 Cuma 09:16
MEMATİ YAŞASINLAZ
1-) Hakan büyük iskendere onunla hesaplaşmak istediğini söyleyecek, O boğuşma sonucunda memati kurtulacak 2-)Şayet memati ölsede, Yerine ALPER i bırakırlar.
14 Mart 2008 Cuma 09:12
Çevrimdışı 18 Mar 2008 11:46 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

muroda gelebilir belli olmaz gülüo

ama ben kurtlarvadisi blog si,tesinde okudum gençin biri senaryoyu okudum felan yazmıs inanmayın senaryo 2 gunluk felan oluyo zaten gülüo
ama belki işgence için biryere gitiriri hakan mematıyı sonra bulut da zaten iz üzerinde hakanı basar mematıyi alır ve hakanı polata getirirler herhalde gülüo
18 Mar 2008 11:50 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

15741 Aşk puanı

DeLta_x demiş ki:
muroda gelebilir belli olmaz gülüo

ama ben kurtlarvadisi blog si,tesinde okudum gençin biri senaryoyu okudum felan yazmıs inanmayın senaryo 2 gunluk felan oluyo zaten gülüo
ama belki işgence için biryere gitiriri hakan mematıyı sonra bulut da zaten iz üzerinde hakanı basar mematıyi alır ve hakanı polata getirirler herhalde gülüo

ramazan'cım hayatım diger sitelerde büyük bi raraştırma yaptım mematinin elinde bıcak oldugunu sölüyorlar barışta söledi bıcak var diye.. ben nasıl görmedim hayret ediyorum ama o bıcak varsa eger hakanın gözüne saplaması lazım öle tahmin ediyorum.. bu seneryo olayına gelince onu bende okudum olabilirde çocuk dogru sölüyor olabilirde bakacaz görecez şafak 2 mutlu
Çevrimdışı 18 Mar 2008 12:54 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Forum Anketleri » KurtLar Vadisinde Dönüm Noktası Memati Ölecek mi? 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Kurtlar Vadisi [1-97 Bölümler] DeLta_x Televizyon Dünyası 5
Misafir