|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
alone
forumun şekeri
~Yalnızlık paylaşılmaz ~
Üye no: 696
Başlık: 0
2174 Aşk puanı
|

|
ne olmuş avuçların kanıyor, yüreğini dikenli teller çizdiyse???? |
|
|
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!! Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
Shot with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!! Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
En saf halimle geldim sana. Kocaman yüreğimi minicik avuçlarımın arasına alıpda geldim sana. Senden öncesi yokken. Sevmeyi öğrenmek için geldim sana. Sense önce AŞK için kavga vermelisin. Yüreğin,bedenin sağ çıkarsa bu savaştan bin yıllar boyunca senin olacağım derdin.
Seni sevmeye başladığımda başladı kavgam. Ben AŞK' ı hiç bilmeyen bir sevgi dilencisi. Sense AŞK'lardan bezgin düşmüş bir seyyah. Yok bu dünyada kalbimi hakedecek derdin de başka bişey demezdin. Hep sorardın. Yüreğin Ne kadar? Benim Aşkımın tamamını alabilir mi içine diye. Sığarmı kalbine yaralanmış duygularım. Sen kimbilir kaç kere savaşlardan yorgun çıkmış. Her yenilginde AŞK' a , dünyaya sövmüş bir adamdın. Ben se çok saftım senin için hiç bişey bilmeyen çaylak. Oysaki çaylaklarında uçmayı öğrenmeye ihtiyacı vardı.
Hiçbirşeye aldırmadan, kanayan avuçlarını ellerimin arasına aldım. Avuçlarının kokusunu sindirdim iyice. Unutmak dahada zor olsun diye teninin kokusunu ezberledim. Hemde benden uzak dur!!! Yaralarımı hiç bir kul saramaz dediğin anda. Sanma ben sadece endamını , havanı , yeşil gözlerini sevdim. Ben senin içinde bir çocuk gördüm tıpkı bana benziyen. Sendeki çocuğun tek farkı her seferinde inandırılmış olmasıydı vaatlere. Ben hiç bir vaatde bulunmadım sana, hiçbir vaatde beklemedim. Yaralanmış avuçlarında. Çivili tellere takılıpda çizilen yüreğinden.
Sadece SEVGİ istedim senden. Sadece Deli gibi tüm tutkusuyla yaşanacak bir AŞK istedim senden. Yorgun düşmüş savaşçı bir kalbin bir kez olsun haklı zafer kazansın istedim.
Sen AŞK 'ı hakedensin. Ne olmuş avuçların kanıyorsa , ne olmuş kalbini dikenli teller çizmişse , ne olmuş dünyaya nefretin sevginden büyükse. Benim AŞKIM da kainattan bile büyük.
AŞK dediğin tüm yaraları tamir eder. Kapanır ellerinin yarası, kapanır yüreğinin yarası. Kolayı sevmek , zora gelince çekip gitmek değil AŞK. Bazen ne kazanacağını bilmeden gözünü karartıpda dalmaktır okyanusların dibine. Hemde OKSİJEN TÜPÜN OLMADAN.
|
| |
|
 |
05 Ağu 2007 07:14 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
FoReVeR
öLü MeLeK
Üye no: 332
338 Aşk puanı
|

|
Ya aşk acısı çekmeyen birisi var mıdır ki?
|
| |
|
 |
05 Ağu 2007 08:08 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
alone
forumun şekeri
~Yalnızlık paylaşılmaz ~
Üye no: 696
2174 Aşk puanı
|

|
yokkkk 
|
| |
|
 |
05 Ağu 2007 08:10 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
esmerkiz
Bizden biri
Üye no: 1,104
56 Aşk puanı
|

|
Sen AŞK 'ı hakedensin. Ne olmuş avuçların kanıyorsa , ne olmuş kalbini dikenli teller çizmişse , ne olmuş dünyaya nefretin sevginden büyükse. Benim AŞKIM da kainattan bile büyük
herzamanki gibi güzeldi alone sagol
|
| |
|
 |
05 Ağu 2007 10:36 pm |
|
| Yazar |
Mesaj |
alone
forumun şekeri
~Yalnızlık paylaşılmaz ~