Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Paylaşmak İstediklerim » Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239

15741 Aşk puanı

MesajSakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.

Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız...

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir. Laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.

Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Nasıl?

Çok mu zor?

Fazla mı zahmetli?

İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım.

O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.

Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır.

İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar

Çevrimdışı 14 May 2007 01:42 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
bebekyüzlü
Bizden biri

Üye no: 538
Başlık: 0

0 Aşk puanı

sanki vardı bu :S :S
Çevrimdışı 14 May 2007 04:27 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Ez_Ra
Bizden biri

| DeLy Kiz |
Üye no: 711
Başlık: 122

13136 Aşk puanı

SeViYoRuM DeMe :üzgün :üzgün :üzgün
Çevrimdışı 14 May 2007 05:33 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239

15741 Aşk puanı

bebekyüzlü demiş ki:
sanki vardı bu :S :S

o zaman buL
Çevrimdışı 14 May 2007 07:36 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Paylaşmak İstediklerim » Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin. 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Seni Düşünmek Yetti ßana..! Misafir Flash Animasyonlar 10
02 Ekm 2007 03:59 pm 
Yeni mesaj yok Sakin kimseye 'Seni seviyorum' demeyin. KaLpsiZ Aşka ve Sevgiye Dair 11
06 Nis 2007 03:00 pm 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Seni Seviyorum Demeyin! PrEnS Çöp Kutusu 6
18 Ağu 2007 01:27 am 
Yeni mesaj yok Ceyhun YıLmaz - Kimseye Soramıyorum Seni Kuzucum Resimli Şarkılar 1
05 Mar 2008 12:54 pm 
Yeni mesaj yok seviyorum seni esmerkiz Şiir 12
Misafir

01 Ağu 2007 01:17 am 

eXTReMe Tracker