|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
siahmLeq
Bizden biri
Dumaniac :)
Üye no: 3,445
Başlık: 46
7873 Aşk puanı
|

|
[...Sanırım Bitti...] |
|
|
Önce bir belirsizlik. Üc noktayla baslayan cümleler. Yani öncesinisu an yasayan bir cümle.
Simdi bu cümlelerle ayniyim bende. ... Noktayla basliyorum her yeni güne. Öncesi belirsiz. Görünmüyor. Sadece su an simdi. Gelecegide yok. Belirsiz. Ortada bi yerlerde öylece kalakalmisim. bilmeyen ve olanlari Savunmasiz.
En kötüsü caresiz. Kendimi bu kadar aciz görecek kadar caresiz. Ne aci..! Bütün olan biteni kabullenmek, herkese güclü görünür gibi yapip icinde firtinalar kopartmak. Asil ezikligi gece basi koydugunda anlayip, yine kimse anlamasin diye usulca aglamak.
Her gene ayni tablo. Belki farkli bakilsa degisir tablodaki aci görüntü ama ayri bakacak gözdeki farklilik yok olmakta.
...
Yine noktalar. Birakmiyorlar beni. Her yanim anlami olmayan noktalarla. Her biride öyle cok acitiyorki canimi. Öyle cok yakiyor ki. Ne kacailiyorum, ne kalabiliyorum..
Gitmek ve Kalmak. Oysa ne farkli sözcükler degil mi.? Ama ben her ikisinide birbirinin ayni gibi yasamaya hapsettim yüregimi. Cözüm yok diye irdeliyorum kalbimi. Sen bunu hakettin. Cekmeye mecbursun.
...
Yine belirsizlik. Sanirim artik gitme vakti. Ve gittigin yerde kalip yok olma vakti.
Belki nokatalarida alarak..
Belkide onlari virgülle baristirip hayata kazandırarak..
Ama ben gitmeliyim.
Ben "kendim" gitmeliyim.
Adini bilmedigim, Yerini görmedigim, Ne olucagini düsünmedigim bir yerlere atmaliyim kendimi.
...
...Bitti...
Sanirim..
|
| |
|
 |
09 Mar 2008 03:12 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
nelsss
tutsak
ben işte:)
Üye no: 150
Başlık: 53
10449 Aşk puanı
|

|
hiç hüzünlenesim yokki benim yaw:P qüzelmiş ama dönüp bi ara hüzünlenicem )
|
| |
|
 |
09 Mar 2008 03:16 am |
|
| Yazar |
Mesaj |
DeLta_x
Misafir

|
Adini bilmedigim, Yerini görmedigim, Ne olucagini düsünmedigim bir yerlere atmaliyim kendimi.
aynen öyLe işte atıp kurtulmalıyım :S
tşkler paylasım için güzeLdi
|
| |
|
|
09 Mar 2008 03:44 am |
|
|
|
 |