Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Sesler ve Renkler » Resimli şiirler » Sen Yoksun Yine :(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
WaMPiReLLa
Bizden biri

Üye no: 769
Başlık: 0

0 Aşk puanı

MesajSen Yoksun Yine :(

Yoksun iste, öLümüne özlemini çekiyorum simdi. Gittin, hayatimdan düsLerimi, aniLarımi sarsarak ve tekmeLeyerek kaLbimin kapiLarini ardina kadar... BiLki yagan yagmura, açan günese aLdirmiıyorum artik. GünLerin tadi yok, suLar da akmiyor. Göçüp gitti uzak diyarLara sevgi kusLarim... YagmurLa da konusmuyorum artik, derdimi de anLatmiyorum nehirLere. AyriLik denizine düsmüs, tersine kürek çeken saskin bir denizci gibi kaLakaLmisim yorgun daLgaLar arasinda... Rüzgar da esmiyor...

Yoksun iste gecenin zifiri saçlari akiyor uzaktaki dagLara usuL usuL, yokLugun öLüm gibi, buza dönüyor hayat , eLLerim, bedenim, ayakLarim üsüyor… Çekip uzakLara giden hayaLLerimin pesinde uçup gidiyor kirLangiçLar, kirLangiçLar gidiyor ben kaLiyorum...

OmuzLari düsmüs basamakLardan inerek hiç bir sevgi kitasina variLamiyacagini anLadim. AnLadim ki, herkes kendi yarasini kanatir ve her aci bir baska aciya açiLan kapidir...

Bir zamanLar gözLerin gönüL bahçemin çiçekLeriydi; gözgöze, geLdikce kokulu güLLer açardi yüzünde. Bakmaya, dokunmaya kiyamazdim... ELLerini her tuttugumda bir sonsuz sevinç kapLardi yeryüzünü, gökyüzünün bütün yiLdizLarini tutup basina taç yapmak geçerdi içimden.

Ne zaman seninLe buLussam, zamani durdurmak ve zincire vurmak isterdim saatLeri.

Sonra ayriLirdik, , gözyaslarin gücüme giderdi. Oturup agLardim senin yerine...

Ne zaman buLustugumuz yerden geçsem içim burkuLur, gözLerim durup durup doLar. Her esen yeLde, yagan yagmurda, çagLayan irmakta, uguLdayan ormanda hep senin kokunu duyarim.

Yoksun iste, yitirdim içimde güLen o sevdaLi çocugun gözLerini. AnLadim ki, kayip çocuk gözLeridir hüznün diger bir adi, bu karanLik soguk geceLerde. AnLadim ki, bütün yiLdizLarin karardigi gece sevinçLerin tükendigi yerdir.

Iç çekmenin baska bir anLami var mi baska diLLerde biLmiyorum..?. Ben sustum, öpüLmemis zaman girdapLari kemiriyor dudakLarimi. AnLadim ki, bütün iççekisLer sevgiLiLerine kavusmayan sevdaLiLarin hüzünLü gözLerine benzer, yasamin kiyisinda kiriLmis tomurcukLara...

Yoksun iste, uzandigimiz her nehirde bir mutsuz yasamin tortusu kaLdi. Sen ki, benim yaz yagmurum, güz günesimdin. AnLadim ki, sensiz hayat çekiLmiyor, terkediLmisLigin hüznü vurur simdi suLara... AnLadim ki, her gidis bir dönüsü anLatmaz...

ÖzLem tek yönLü uzun bir yoL iste gidipte dönmeyen... AkLima düstükçe bakisLarin, bir hüzün sarkisi kiriLir kaLbimde. Ki, canima batiyor kirikLari her defasinda...

Gizli 10 Tem 2007 03:28 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

tşkler ama tasıya tasıya bıktım direk resimli şiirlere koysan dyom gülüogülüo
10 Tem 2007 03:29 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
fıstıkım_89
Aktif üye

(''v'')
Üye no: 321
Başlık: 27

4607 Aşk puanı

aaaaaaaaaaaaaaa
resmin acıLdı (:
bende var bi sorun (: ehuehuehu
güzeLdi saoL (:
Çevrimdışı 10 Tem 2007 03:30 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
WaMPiReLLa
Bizden biri

0 Aşk puanı

hehehe sana işkence çektirmek hoşuma didio gülüo
ne var canım aıle dıılmıyıs tasıyıver :p
Gizli 10 Tem 2007 03:31 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
prenses
Bizden biri

Üye no: 910

0 Aşk puanı

yokLugun öLüm gibi,
buza dönüyor hayat ,
eLLerim, bedenim, ayakLarim üsüyor…
:sümüklü
Gizli 10 Tem 2007 04:04 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
WaMPiReLLa
Bizden biri

0 Aşk puanı

ağlama bea aglioo
Gizli 10 Tem 2007 04:11 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Sesler ve Renkler » Resimli şiirler » Sen Yoksun Yine :( 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: ARTIK YOKSUN... DeLta_x Ayrılık 10
Misafir

01 May 2008 04:23 pm 
Yeni mesaj yok Ve SoN NeFeSiM.. Ve YiNe SeN YoKSuN.. KaLpsiZ Nefret Ediyorum 6
05 Kas 2007 11:16 pm 
Yeni mesaj yok Yoksun yine lanet olsun DeLta_x Resimli şiirler 14
Misafir

06 Tem 2007 03:28 pm 
Yeni mesaj yok Sen Yoksun FoReVeR Aşka ve Sevgiye Dair 5
Misafir