Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Edebiyat » Yazılar » seni düşünmek.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
nelsss
tutsak

ben işte:)
Üye no: 150
Başlık: 53

10449 Aşk puanı

Mesajseni düşünmek.

seni düşünmek,mırıl mırıl söylediğim şarkıların bazısı seni aklıma getirirken,onları seninle dinlemeyi hayal etmektir..oynak bir parçayı evin iinde dansederek dinlediğimde bazen,beni izlediğini veya benimle dansettiğini düşlemektir..akşam aldığım tatlıyı az önce yerken,seninle beraber yiyor olmayı istemektir..altyazıda,televizyonda 'rain man' in verileceğini okuduğumda demin,o filmin tekrar tekrar izlenebilir olduğunu düşündüğümden,izlemen için sana da haber vermeyi düşünmektir..

seni düşünmek,seni,seni seviyorluğumun fikriyle rahatsız etmemektir..olaki o anda sevilesin yoktur,ya da benim tarafımdan sevilesin yoktur,bunu varsayarak veya sezerek kendini geri çekmektir..seni düşünmek,senin gözündeki değerimi önemsemektir..ve bu değerin kaybolmaması geri durmama bağlı gibiyse kimi zaman,içim yanarak da olsa içine daldığım sessizliktir..seni düşünmek,öylesi daha doğru,daha gerekli görünüyorsa, sana 'seni seviyorum' dememektir..

seni düşünmek,bazen senin de beni düşündüğünü bilmek ama bunun hangi zamanlarda olduğunu asla bilmemektir..seni düşünmek,göze görünen,hatta göze güzel görünen,ama kimsenin dalından koparıp kurutmaya kalkışmadığı bir çiçektir,üç ayağı üzerinde sekerek yürümesini izlemenin beni bir an için dondurduğu bir köpektir,seni istemek,ama üzerine gitmemektir..seni düşünmek,bazen acı,bazen şakacı,bazen alaycı,bazen kırıcı sözlerde gezinmektir,bir tek sözün olası birkaç anlamı demektir..koskoca bulmacanın büyük kısmını doldurup,ne kadar düünsen,kalan son iki-üç kıytırık görünüşlü soruyu çözememektir,demekki göründükleri kadar kıytırık değilmişler diye düşünerek 'hüff' çekmektir..

seni düşünmek,aramak için telefona,bişeyler yazmak için maile yönelmektir,bazen bunlardan birini yapmak,bazen nedense vazgeçmektir..bir sabah bir fırının önünden geçerken kokusunun neredeyse burnundan tutup çektiği bir tepsi taze börektir,aynı yerden yarım saat sonra geçsen koku dağılmış olacak,artık farkedilmeyecektir,ama insan aynı kokuyu duymak için belki yarın sabah da aynı saatte aynı yerden geçecektir..seni düşünmek,seni düşünmenin üstüne iş-güçle uğraşıldıktan,sağa-sola gidildikten,onunla-bununla konuşulduktan sonra tekrar,yine,sil baştan,bir daha,bir daha ve bir daha seni düşünmektir..

seni düşünmek,binbir karmaşık duygu ve düşünce arasında gidip gidip gelmektir..bazen 'kafayı mı yiyorum acaba?' diye düşünmek ama bu ihtimali gayet de sempatik bulup,bu kafayı yemekse,afiyetle de yerim,tadı o kadar da fena değilmiş,demektir..seni düşünmek,gün gelip elbette azalacak,zayıflayacak,gevşeyecek,ama hiçbir zaman bitmeyecektir..

eyeterama..

Çevrimdışı 31 Oca 2008 03:58 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Kelebek
Bizden biri

Üye no: 1,382
Başlık: 0

100 Aşk puanı

Çok güzel paylaşımın için sağol nelss :bravo
Çevrimdışı 31 Oca 2008 03:59 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
di//mi
forumun delisi

/ / çok mu Lazım :) / /
Üye no: 3,011
Başlık: 71

10905 Aşk puanı

seni düşünmek,seni,seni seviyorluğumun fikriyle rahatsız etmemektir..olaki o anda sevilesin yoktur,ya da benim tarafımdan sevilesin yoktur,bunu varsayarak veya sezerek kendini geri çekmektir..seni düşünmek,senin gözündeki değerimi önemsemektir..ve bu değerin kaybolmaması geri durmama bağlı gibiyse kimi zaman,içim yanarak da olsa içine daldığım sessizliktir..seni düşünmek,öylesi daha doğru,daha gerekli görünüyorsa, sana 'seni seviyorum' dememektir.. :sümüklü :sümüklü

saol ablacım :üzgün çok güselll
Çevrimdışı 31 Oca 2008 03:59 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
nelsss
tutsak

ben işte:)
Üye no: 150
Başlık: 53

10449 Aşk puanı

bende çok sevdim bu yazıyı kenimden birşeyler buldum o nedenle paylaşmak istedim yazının sonundaki nick yazının sahibine ait - eyeterama.. ismini bilmediğim için nickini kullandım umarım sorun çıkmaz...
Çevrimdışı 31 Oca 2008 04:57 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Edebiyat » Yazılar » seni düşünmek. 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Seni Düşünmek Yetti ßana..! Misafir Flash Animasyonlar 10
02 Ekm 2007 03:59 pm 
Yeni mesaj yok Seni Ve ßen.. DeLta_x Resimli şiirler 6
Misafir

02 Nis 2007 09:40 pm 
Yeni mesaj yok ßir Seni Dü$üN. DeLta_x Resimli şiirler 4
Misafir

08 Nis 2007 11:21 pm 
Yeni mesaj yok Seni Seviyorumm.. KaLpsiZ Resimli şiirler 10
23 Nis 2007 12:28 am 
Yeni mesaj yok ' SeNi İstiyorum.. teffo Şiir 1
15 Ekm 2007 12:59 am 

eXTReMe Tracker