|
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
barı$
a$k beni sevmedi...
no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 212
15608 Aşk puanı
|

|
Soner Arıca - Seni Seviyorum |
|
|
Soner Arıca; 'Seni Seviyorum' maxi single'ını 14 Şubat'ta piyasaya çıkaracak. Arıca'nın iddiası büyük: Bu şarkı bundan sonra düğünlerde ilk dans şarkısı olacak... Yaz sezonunda müzik piyasasında yaşanan hareketlilik, sonbaharkış döneminde de devam ediyor. Art arda müzikseverlerin beğenisine sunulan albümler birbirleriyle yarış halinde... Sözü ve müziği Arıca'ya ait olan 'Seni Seviyorum' adlı şarkı, tamamen sevgililer için yapıldı... Şarkının bir diğer özelliği ise, 7 Şubat'a kadar sadece internet üzerinden indirilebilecek olması... Arıca, önümüzdeki salı gününden itibaren radyolarda dönmeye başlayacak olan şarkının 2000'li yılların 'Samanyolu'su olacağını söylüyor: "İddia ediyorum bu şarkı çıktıktan sonra her düğünde çiftler ilk danslarını 'Seni Seviyorum'la yapacak. Bu şarkı benim için çok mühim, çünkü şarkının muadili yok. Unutulmayanlar arasında bir 'Samanyolu', bir de Kayahan'ın iki şarkısı var. Günümüzde insanların bu ifadedeki sevgiyi duymaya çok ihtiyaçları olduğu için iyi bir şarkı oldu ve doğru bir zamanda çıkıyor. 7 Şubat'ta çok değişik bir ambalajla, insanların üzerine not yazabileceği, çok düşük maliyetle alabileceği bir çalışma bu..."
Soner'i hem ki$iligiyle hemde yaptigi i$lerden dolayi takdir ettigim bir sanatçidir. Bu yaz için iddia ettigi parçasini kullanmak isteyen bir çok ki$i olcagini dü$ünüyorum. Sitede dügün hazirligi yapan arkada$lara duyrulur.
|
| |
|
 |
23 Oca 2007 01:28 pm |
|
 |
|
|
|
|
|