Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Haberler » Topbaş:"Şehir merkezlerine giriş ücretli olacak"

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
barı$
a$k beni sevmedi...

no women no cry
Üye no: 2
Başlık: 212

15608 Aşk puanı

MesajTopbaş:"Şehir merkezlerine giriş ücretli olacak"

İBB Başkanı Topbaş, şehir merkezlerine girişleri ücretli yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Bir gazetecinin, köprülerin ücretsiz olması konusundaki görüşlerini sorması üzerine de Topbaş, "Geçen yıldan beri üzerinde çalışma yaptırıldı. Bizler de katıldık.

Ötelenmesi, farklı yerlere götürülmesi çalışması var. Burada değerlendirme tamamen Ulaştırma Bakanlığına ve siyasi karar olmasından dolayı Hükümete ait bir karardır. Bu konumum dışında detaya girmek istemiyorum. Bizim İstanbul'un ulaşım alternatiflerini, ulaşım güzergahlarını hep oluşturmak yönünde çalışmamız var" yanıtını verdi.

İstanbul'da günde 21 milyon insanın hareket ettiğini, bunun gelişmiş ülkelerin nüfusunun 3 katı olduğunu kaydeden Topbaş, bazı Avrupa ülkelerinde olduğu gibi şehir merkezine girişleri ücretli yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Topbaş, "Köprüler ve bazı yerlerde gelecekte, şehir merkezlerinde girişleri Londra'da olduğu gibi kenti zonlara ayırmak suretiyle ücretli yapmayı düşünüyoruz. Bir bedel karşılığı bazı noktalara okuma cihazlarıyla bunu koyacağız. Ama bunu yapmadan önce alt yapıyı yani toplu taşımda erişebilirliği sağladıktan sonra bunu yapacağız. Alternatifini koymadan bunu yapma şansımız yok" dedi.

Milliyet

Anasayfa: evanesce
Çevrimdışı 22 Şub 2008 04:16 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Haberler » Topbaş:"Şehir merkezlerine giriş ücretli olacak" 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Artık Herkesin Bir mSn Botu Olacak [O... SerJan Msn | Icq | Yahoo messenger 5
27 Kas 2006 10:18 pm 
Yeni mesaj yok Dunyanin "En unlu" ve "... Shadow Futbol 1
25 Oca 2007 12:21 am 
Yeni mesaj yok "sevmek" dedim.. "yolu... barı$ Öyküler 2
24 Mar 2007 01:47 am 
Yeni mesaj yok Adım "Sen" oLdukça Seni &qu... FoReVeR Paylaşmak İstediklerim 6
29 Eyl 2007 11:19 pm 
Yeni mesaj yok Sana " yar" diyorum, "... esmeray Şiir - Resim 13
01 Kas 2007 01:19 pm 

eXTReMe Tracker