Üç yıllık bir birlikteliğım vardı..
İlk erkek arkadaşım herşeyimdi, onunla birlikte olduk. Benim için bu kavramlar önemliydi nasıl oldu bilmiyorum hala o geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum.
Bildiğım şey iki tane bira içtim kendimde deyildim, alkolle aram yoktu..
Değerlerim inançlarım altüst oldu. Hiç kimse bir şey bilmiyor, sırtımda ağır bir yük bunu kaldırmaya çalışıyorum...
Bilmiyorum nereye kadar giderim? kendimi eksik hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Gitti! beni düşünmeden.
Bir yıldır canımdan can aldı bana işkence etti, insanlığımı kaybettim ben bu deyildım ben böyle olsun istemedim...
İşin acı yönü evlenmiş gizli bir evlilik yapmış. Üç kez intihar ettim bileklerimi kestim.. ilaç aldım, ama yaşıyorum bu acıyla.
Hatamın bedelini çekiyorumm, canım acıyor...
Allahıma hergün yalvarıyorum yüreğimi alsın yüreğine koysun bu acıya dayanabilirmiymiş görmek istiyorum.Yaşamasını istiyorum ve asla mutlu olmasın.
Bana böyle söz vermedi, beni yarı yolda bıraktı. Ona herşeyimi verdim, şimdi yaşıyorum ama canımdan hergün can gidiyor.
Allahıma yalvarıyorum yaşamama izin vermesin nefes almak işkence geliyor. Şimdi hangi yöne gideceğimi bilmiyorum..
Ya yaşarım yada ölürüm!! bu acı beni yaşatmaz, bildiğım tek şey bu..
diyecek kelime bulamıyorum...
herzaman 1 anlık hataya düşmenin cezasını çekeriz onun için herzaman iyi düşünmek gerektiğini birdaha öğrenmiş olduk o şahıs kendini yakar bizler hiç belli olmaz bir aileyi yakarız 1 anlık hata yüzünden
teşekkürler
Üye no: 321 Mesaj: 7806
Başlık: 27
4607 Aşk puanı
evet haklısın ramazan
bide insanları anlamak güç artık bu zmaanda
bi anlık sadece yane 5 10 dakkalık hewes için bi ömrünü nasıl göze alıyo insanlar anlamıyorum
Üye no: 321 Mesaj: 7806
Başlık: 27
4607 Aşk puanı
saol bişi deiL
efet insanlar yanlısları bildiği halde
yane o nun yanlıs oldugunu bildiği halde gercekten denemeden anlamıoo bilmioo cok nadir aaz war insan bunu anlayan
aile olarak en kötüsü bu işte onlar kim bilir ne umutlarla gönderiyorlar üniversiteye ama onlar bilmiyorki o hergün başka barda orda burda işte insan üzülüyorda bunlara üzülüyor oo aile onu nasıl okutuyor kimbilir ne zorluklarla okutuyor ama işte gel görki bu bizim milletimiz böyle neyazıkki