Anasayfa | Forum | Arama  | Forum Hakkında  | Ekstra  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Aşka ve Sevgiye Dair » YüReK KıRıNTıLaRı..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
bebekyüzlü
Bizden biri

Üye no: 538
Başlık: 0

0 Aşk puanı

MesajYüReK KıRıNTıLaRı..

Yaşadığımızı sandığımız, aslında sürekli yıkıntılarını toplamakla uğraştığımız bir sevgiyi sürdürmeye çalışmışız. Hiç yanılmam sanmıştım,sonu ne olursa olsun...Ama yıkıntılar arasında sevgiyi yaşayamamaktan yoruluyormuş insan,ve her geçen gün kendimizi de yıkıntılar arasında kaybediyormuşuz belki de hiç farkında olmadan...
Herkes sevginin fedakarlık istediğini söylese de fedakarlık için sevgiyi yaşamak gerekiyormuş, yaşanılmayan için fedakarlık yapılmaz...

Üzülmekten yoruldum.seni üzmekten de,beklemekten yoruldum,neyi beklediğimi bilmeden özlemekten de yoruldum,en çok da düşünmekten!!!!!Susmaktan yoruldum,sürekli susup içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan.Hep kendimle baş başa kalıp,hep kendime sığınmaktan YORULDUM..........

Ama öğrendim artık aşk yaşanıldığı sürece vardır. Sen yoksun,ben yokum.. o zaman aşkın olmasını da beklemiyorum artık.O da olmasın artık,eğer sürekli kendimi hesapsızca sorgulayacaksam eğer kendi iç savaşımda sürekli kendime yenik düşeceksem eğer yaşamadığım bir aşk için sürekli üzüleceksem ve hep üzeceksem seni,OLMASIN...zaten hiç yokmuş,var olduğunu sayarak kandırmışız kendimizi,ya da ben hep kandırmışım kendimi...

Artık seni sana bıraktım ben zaten hep kendimleydim ve hep kendimi paylaştım.Artık al kendini benden ve yaşamak istediğin gibi yaşa aşkı,hayatı,kendini.yaşamak istediğin ne varsa kendince yaşa çünkü ben yoruldum artık ben yokum...

Yıkık bir sevginin yıkıntılarını toplamakla uğraşma..hiçbir zaman yıkılmayacak bir sevgi için savaşını ver...ben bu savaşta yenik düştüm.Ama..

Ne kadar yenik düşsem de, ne kadar üzülsem de güzel yanları da vardı seni yaşamanın,tabi yaşadığım kadarının.....

Seninle yaşanılan ilkler güzeldi,bazen acıtsa da seni özlemek güzeldi,bazen ağlatsa da kavgalarımız güzeldi,hep ihtiyaç duyduğumuzda birbirimizin yanında olamasak da beklemek güzeldi,gerçekleşmeyeceğini bile bile kendi dünyamızda sıra dışı hayaller kurmak güzeldi,en güzeli de uzun bir zamanı kısa kısa yaşamaktı.VE seni tanımak da güzeldi.....

Çevrimdışı 31 May 2007 10:07 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
alone
forumun şekeri

~Yalnızlık paylaşılmaz ~
Üye no: 696

2174 Aşk puanı

Artık al kendini benden ve yaşamak istediğin gibi yaşa aşkı,hayatı,kendini.yaşamak istediğin ne varsa kendince yaşa çünkü ben yoruldum artık ben yokum...

harikaydı eline sağlık....
Çevrimdışı 31 May 2007 10:13 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
KaLpsiZ
Kalbi Olmayan Adam

ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN...
Üye no: 73
Başlık: 239

15741 Aşk puanı

Seninle yaşanılan ilkler güzeldi,bazen acıtsa da seni özlemek güzeldi,bazen ağlatsa da kavgalarımız güzeldi,hep ihtiyaç duyduğumuzda birbirimizin yanında olamasak da beklemek güzeldi,gerçekleşmeyeceğini bile bile kendi dünyamızda sıra dışı hayaller kurmak güzeldi,en güzeli de uzun bir zamanı kısa kısa yaşamaktı.VE seni tanımak da güzeldi.....
Çevrimdışı 31 May 2007 11:10 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
FoReVeR
öLü MeLeK

Üye no: 332

338 Aşk puanı

alone demiş ki:
Artık al kendini benden ve yaşamak istediğin gibi yaşa aşkı,hayatı,kendini.yaşamak istediğin ne varsa kendince yaşa çünkü ben yoruldum artık ben yokum...

en can alıcı nokta
Çevrimdışı 01 Haz 2007 02:00 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
Ez_Ra
Bizden biri

| DeLy Kiz |
Üye no: 711
Başlık: 122

13136 Aşk puanı

pöffff pöffffffffff sabah sabah aqlatcanız beni (: qüzeldi saqol bebekyüslü
Çevrimdışı 01 Haz 2007 12:23 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
DeLta_x
Misafir

Üye no: -1

0 Aşk puanı

01 Haz 2007 12:28 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Aşka ve Sevgiye Dair » YüReK KıRıNTıLaRı.. 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Dayanmıyor Artık Bende Ki Yürek! KaLpsiZ Resimli Şarkılar 3
Misafir

06 Tem 2007 02:42 pm 
Yeni mesaj yok Yokla Ceplerini Aşk Kırıntıları Kalmı... barı$ Resimli Mısralar 2
03 Mar 2007 09:24 pm 
Yeni mesaj yok Yürek Yorulunca ... barı$ Resimli şiirler 7
Misafir

29 Haz 2007 01:33 am 
Yeni mesaj yok Yürek Sızısı barı$ Aşka ve Sevgiye Dair 2
06 Arl 2006 11:06 pm 
Yeni mesaj yok KoCaMaN YüReK Kelebek Aşka ve Sevgiye Dair 5
31 Oca 2008 11:51 am 

eXTReMe Tracker